Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ





Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Αυτή τη στιγμή ειδοποιηθήκαμε από τον Γραμματέα του Σωματείου, ότι ξαφνικά ήρθε η απόφαση του Πρωτοδικείου για την Ενοποίηση των Σωματείων.

Αμέσως μετά, επιχειρήθηκε από τον Γραμματέα μέσα από διαδικασία τηλεφωνικού Δ.Σ. να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο η διαδικασία της Ενοποίησης.

Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ θεωρεί ότι η ανηθικότητά τους ξεπέρασε πλέον κάθε όριο.  Για το λόγο αυτό στείλαμε επιστολή που τους δηλώσαμε ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα οφείλουν να συγκαλέσουν Δ.Σ. με φυσικά πρόσωπα και τους επισήμανε ότι πλέον τέτοιες σκοπιμότητες δεν είναι αποδεκτές.

Επίσης επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Γραμματέα και του κάναμε σαφές ότι  ενέργειες του είδους :  Εδώ και τώρα ΔΣ, που μόνο στόχο έχουν να αλλάξουν οι κατάλογοι των μελών ΠΣΕΕΠ, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν και τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ώστε να επηρεαστεί η διαδικασία ψηφοφορίας του Καταστατικού (όταν όλοι γνωρίζουμε με ποιον πραξικοπηματικό τρόπο κατέληξε στην μία και μοναδική πρόταση αποκλείοντας όλες τις άλλες προτάσεις), είναι ανεπίτρεπτες και καταδικαστέες.

Τους ρωτάμε λοιπόν.

Ø  Τελικά ανησυχείτε διότι έγινε γνωστό στους εργαζόμενους τι κάνατε ;

Ø  Ποιόν συμφέρει η πλήρη διαίρεση που επιχειρείτε για τους εργαζόμενους ;

Ø  Για ποιο λόγο με τις πράξεις επιχειρείτε να διαιρέσετε σε Βορρά και Νότο τους εργαζόμενους ;

Φτάνει πια !  Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ θα κάνει ότι κρίνει απαραίτητο ώστε να αποτρέψει αυτές τις ενέργειες.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες 

Μη δίνετε το δικαίωμα σε κανένα να σας θεωρεί πρόβατα.  Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δώστε ηχηρή απάντηση.

ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου