Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ανακάλυψη περισσότερου πετρελαίου στο Luno II της Νορβηγίας από τη Lundin Petroleum

Από το worldenergynews.gr
Η Lundin Petroleum της Σουηδίας δήλωσε ότι έχει βρει περισσότερο πετρέλαιο στο κοίτασμα Luno II από τη Νορβηγία και έχει ως στόχο να υποβάλει ένα σχέδιο ανάπτυξης για τον τομέα γύρω στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Η εταιρεία πραγματοποιεί μια καλή αξιολόγηση στον τομέα της Βόρειας Θάλασσας και δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι ήταν "πολύ κοντά" στην απόφαση για την ανάπτυξή της.

"Μετά από αυτά ..

Μετά τη γενοκτονία των Ελλήνων με τα μνημόνια, τώρα η "πρώτη φορά αριστερά" θέλει και γενοκτονία των ζώων.

Από το greeklignite.blogspot.gr
610 χιλ. Έλληνες μετανάστευσαν στα χρόνια των μνημονίων σύμφωνα με περυσινό δημοσίευμα που ξανάπαιξε στις αρχές του μήνα κι αυτή τη φορά ήταν κυρίως απόφοιτοι Γ΄ βάθμιας εκπαίδευσης, ο σκληρός πυρήνας της οικονομίας. Όπως δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat η κατάσταση δεν βελτιώνεται με τους Σύριζα/Ανελ, το 2017 υπάρχει νέα αύξηση μεταναστών προς τις χώρες της ΕΕ ως προς το 2016. Άλλο ένα λαμπρό επίτευγμα αυτών που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι η μείωση του εγχώριου πληθυσμού και, σε συνδυασμό με τη μεγάλη μείωση του αριθμού των γεννήσεων, η κατάσταση αποκτά διαστάσεις γενοκτονίας του Ελληνισμού. Αντί ωστόσο να ζητούν καθημερινά γονυπετείς συγγνώμη, έχουν το θράσος να ζητούν καθημερινά εκλογές.

Φαίνεται ωστόσο πως η γενοκτονία των Ελλήνων δεν είναι..

Η Saudi Aramco επενδύει $7 δις στον τομέα της ενέργειας

Από το naftikachronika.gr
Η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της Μαλαισίας, Petronas, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Saudi Aramco καθώς η τελευταία έχει εκφράσει την επιθυμία να επενδύσει στο συγκρότημα «Refinery and Petrochemical Integrated Development (RAPID)», έναντι των $7 δις.

Το RAPID, συνολικής αξίας $27 δις, βρίσκεται στην περιοχή Pengerang στην πολιτεία Τζοχόρ, στο νότιο τμήμα της χερσονήσου της Μαλαισίας.

Το συγκρότημα βρίσκεται..

Ανακοίνωση ΕΑΜΕ

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Αρκετοί εργαζόμενοι τίμησαν με την ψήφο τους το Ε.Α.Μ.Ε., το εμπιστεύτηκαν και το στήριξαν δίνοντάς του δυο έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠΕΚΟ, αφού προφανώς, εν τέλει, ενέκριναν τον προγραμματικό του λόγο και τις αρχές του , δίνοντάς μας παράλληλά την εντολή να διεκδικήσουμε αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε προεκλογικά .

 Η παράταξή μας πιστεύει και προτάσσει ( θυμίζουμε προς όλους τους ενδιαφερομένους ) ένα Σωματείο με Συνδικαλιστική δράση και ένα Διοικητικό Συμβούλιο ανεξάρτητων πολιτικών αντιλήψεων και κομματικών προτιμήσεων , Πολιτικοποιημένο – Μεταρρυθμιστικό, πάντα σύμφωνα με ένα Συνδικαλισμό στα πλαίσια του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

 Απαράβατες αρχές μας είναι :

Θύελλα αντιδράσεων για τον διορισμό φίλων στο Δημόσιο

Από το protothema.gr
Πού διορίστηκαν 39 από τα 151 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έστησαν ξέφρενο πάρτυ συγγενών και φίλων το οποίο πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι

Μία από τις κορυφαίες διακηρύξεις της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ήταν πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει διαζύγιο από το κράτος. Δυόμισι χρόνια μετά..