Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

 







Η μελέτη επιχειρεί την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης όσον αφορά τη βιώσιμη ανάπτυξη και την απασχόληση σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, με έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις και στην πρόοδο υλοποίησης των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης σχετικά με την απασχόληση με βάση τα στοιχεία της Eurostat. Στη συνέχεια, επιχειρείται η καταγραφή του κοινωνικού διαλόγου σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο σχετικά..

Η Hengli Oilchem ​​θα ξεκινήσει εκούσια εκκαθάριση





 Ο ιδιωτικά ελεγχόμενος κινεζικός κατασκευαστής  διυλιστηρίων  και πετροχημικών Hengli Group δήλωσε ότι ο όμιλος Sinochem και ο ίδιος ολοκλήρωσαν την JV, Hengli Oilchem, που εδρεύει στη Σιγκαπούρη, λόγω επιχειρηματικών και..

Η Irving Oil ανακοινώνει μεγάλη ανάκαμψη στο διυλιστήριο

 




Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Irving Oil θα ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανάκαμψης εδώ και αρκετά χρόνια στο διυλιστήριο Saint John. Η Operation Ram  αντιπροσωπεύει μια ιδιωτική επένδυση $190 MM, με το έργο συντήρησης να επικεντρώνεται στη..

Η Αίγυπτος ανακοίνωσε την ανακάλυψη νέου κοιτάσματος πετρελαίου στον Κόλπο του Σουέζ

 




Το υπουργείο Πετρελαίου της Αιγύπτου ανακοίνωσε σήμερα πως ανακαλύφθηκε νέο κοίτασμα πετρελαίου στην περιοχή πετρελαϊκής έρευνας και εκμετάλλευσης Geisum and Tawila West Concession στον Κόλπο του Σουέζ.

Η νέα ανακάλυψη έγινε από την..

Energean: Ξεπερνούν τα 150 bcm τα επιβεβαιωμένα αποθέματα φυσικού αερίου – Σε πλήρη ανάπτυξη των κοιτασμάτων σε όλη τη Μεσόγειο




H Energean (LSE: ENOG, TASE:אנאג) είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων με έδρα στο Λονδίνο, που εστιάζει στην βιώσιμη ανάπτυξη των φυσικών πόρων της Μεσογείου με επίκεντρο το φυσικό αέριο.

Η εταιρεία έχει δεσμευθεί για..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ

 


Άλμα στις τιμές φυσικού αερίου φέρνει η απεργία στην Αυστραλία

 




Η Woodside, η οποία διαπραγματεύεται με ένα συνδικάτο εργαζομένων μαζί με τη Chevron, δήλωσε την Τρίτη ότι είχε «αντιμετωπιστεί εποικοδομητικά» τις ανησυχίες των εργαζομένων, μεταφέρει η Oilprice

Οι τιμές του TTF στην Ευρώπη εκτοξεύτηκαν..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ