Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...: ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ... Α λλά στην πραγματικότητα τα μεμέτια κάτι ετοιμάζουν. Η Ελληνική Αεροπορία σηκώθηκε σήμερα το πρωϊ στον ...

Ο Κομιστής σερβίρει ένα "γλυκούλη" ναζιστή στις οθόνες σας | ΠαραΠολιτική | Εκλογές 2012

Ο Κομιστής σερβίρει ένα "γλυκούλη" ναζιστή στις οθόνες σας | ΠαραΠολιτική | Εκλογές 2012

Citypress-gr®: Ο blogger γίνεται gr με ότι αυτό συνεπάγεται

Citypress-gr®: Ο blogger γίνεται gr με ότι αυτό συνεπάγεται: Στην Ελληνικη νομοθεσια αναμενεται να υπαγονται απο τις επομενες μερες τα Ελληνικα blogs της Google που φιλοξενουνται στη πλατφορμα του blog...

ΕΛΠΕ: Από το Δημόσιο η έμμεση άσκηση του 35,477%




Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη μεταβίβαση του συνόλου των 108.430.304 (35,477%) μετοχών της και των εξ αυτών δικαιωμάτων ψήφου, που κατείχε το Ελληνικό Δημόσιο, στο ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, κατόπιν γραπτής ενημέρωσης που έλαβε την 11η Μαΐου 2012 από το «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ (ΤΑΙΠΕΔ)», και σε συνέχεια των από 25/01/2012, 15/02/2012 και 11/05/2012 ανακοινώσεων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διευκρινίζει πως το Ελληνικό Δημόσιο ελέγχοντας 100% του ΤΑΙΠΕΔ, ελέγχει έμμεσα τα ανωτέρω δικαιώματα ψήφου.  Η μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου έγινε κατόπιν εκτέλεσης εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής, σε εφαρμογή των παραγράφων 4 & 5 του άρθρου 2 του Ν. 3986/2011 (ΦΕΚ 152/Α’) και της υπ’ αριθμ. 206/2012 (ΦΕΚ 1363) Απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ). 
ΠΗΓΗ:http://www.energypress.gr

Έκρηξη σε αγωγό πετρελαίου στη Συρία

Έκρηξη σε αγωγό πετρελαίου στη Συρία

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΕ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ                       ΑΘΗΝΑ    15 / 5 / 2012
ΧΗΜΙΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ                         ΑΡ.ΠΡΩΤ.     28  ΕΛΛΑΔΟΣ  (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.)                                                   
ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝ. ΣΥΝ. ΕΡΓΑΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ                     ΠΡΟΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΟΕΧΒΕ
Δ/ΝΣΗ:ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 43 ΑΘΗΝΑ                      
ΤΑΧ. ΚΩΔ. :  104 32                                                 KOIN. : Γ.Σ.Ε.Ε.               
ΤΗΛ. : 210 5224674                                                  
FAX  : 210 5244837                                                   
E - MAIL: oexbe@oexbe.gr                                           
 WEBSITΕ:www.oexbe.gr                                                                       
                                                                              
                                                       ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ                                    
Συναδέλφισσες, -οι,
Όπως σε όλους σας είναι γνωστό, η Ομοσπονδία μας έχει προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας για την ακύρωση της απαράδεκτης απόφασης του Υπουργού Εργασίας κ. Κουτρουμάνη, σχετικά με τα νέα λίστα των ΒΑΕ.
Ο αγώνας της Ομοσπονδίας, στο συγκεκριμένο θέμα, ήταν μόνιμος και διαρκής στην προσπάθεια να πείσει, κατά καιρούς, τους υπεύθυνους της πολιτείας, ότι τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, ταυτίζονται απόλυτα με τους κλάδους της χημικής βιομηχανίας, που συνδυάζουν μάλιστα, και το βαρύ και το ανθυγιεινό.
Δυστυχώς, παρά το πόρισμα της Διαρκούς Επιτροπής ΒΑΕ, που κινήθηκε σε θετική κατεύθυνση, αντιμετωπίζοντας ενιαία την χημική βιομηχανία, ο υπουργός, στην τελική απόφασή του, δεν έλαβε υπόψη του το επιστημονικό πόρισμα της, που ο ίδιος διόρισε, διαχωρίζοντας τους εργαζόμενους της χημικής βιομηχανίας και εξαιρώντας σημαντικούς και ιδιαίτερα βεβαρημένους κλάδους αλλά και θέσεις εργασίας από τα ΒΑΕ.
Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε, ως Ομοσπονδία αλλά και ως Σωματεία, να μεταπείσουμε τον υπουργό Εργασίας ν' ακυρώσει την απαράδεκτη αυτή απόφασή του, δεν στάθηκε εφικτό.
Ομόφωνα αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά για το δίκαιο του αιτήματός μας. Η εκδίκαση της αίτησής μας, έχει προγραμματιστεί για τις 8 / 10 / 2012.
Γι'  αυτό το σκοπό και για την πλήρη τεκμηρίωση των θέσεών μας, μέσω επιστημονικών μελετών, η Ομοσπονδία μας έχει ζητήσει τη βοήθεια της Ένωσης Ελλήνων Χημικών καθώς και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική τους στάση.
Θα παραμείνουμε σταθεροί στον αγώνα έως την τελική δικαίωση.

                    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ


                                     Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς
                                                 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΧΒΕ

               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                Ε.ΘΕΟΧΑΡΗΣ                                                     Γ.ΛΑΤΟΣ

ΤΟ ΒΗΜΑ - Μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα με ομάδα ακτιβιστών - κοινωνία

ΤΟ ΒΗΜΑ - Μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα με ομάδα ακτιβιστών - κοινωνία
Μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα με ομάδα ακτιβιστών

Ειδήσεις » Ελληνικές » Απόφαση της ΡΑΕ Δικαιώνει τους Πελάτες Υψηλής Τάσης - Όλο το Κείμενο

Ειδήσεις » Ελληνικές » Απόφαση της ΡΑΕ Δικαιώνει τους Πελάτες Υψηλής Τάσης - Όλο το Κείμενο

Επιπλέον φόρος εξακόσια ευρώ σε κάθε φορολογική δήλωση


Επιπλέον φόρος εξακόσια ευρώ σε κάθε φορολογική δήλωση

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από το Taxisnet
Επιπλέον φόρος σε σχέση με πέρυσι, 600 ευρώ, προκύπτει κατά μέσο όρο για κάθε φορολογική δήλωση που εκκαθαρίζεται στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.
Αυτό δείχνουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα πρώτα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων που έχουν υποβληθεί μέσω του Taxisnet και έχουν εκκαθαριστεί. Πρόκειται για 12.000 φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί κατά τις πρώτες μέρες από την έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής και αφορούν μισθωτούς που έχουν ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.
Η επιβάρυνση οφείλεται στη μείωση του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος στα 5.000 ευρώ, στην παρακράτηση μαζί με το εισόδημα της έκτακτης εισφοράς του 2012, καθώς και στα νέα υψηλότερα τεκμήρια διαβίωσης.
Στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων εκτιμούν ότι έως τέλος του μήνα θα έχουν εκκαθαριστεί οι πρώτες 300.000 φορολογικές δηλώσεις.
Σημειώνεται ότι η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους λήγει στις 15 Ιουνίου. 
ΠΗΓΗ.:http://www.newsbeast.gr

Ειδήσεις » Διεθνείς » ΔΝΤ: Η Τιμή του Πετρελαίου Θα Πρέπει να Διπλασιαστεί στην Επόμενη Δεκαετία Ώστε να Έχουμε Αρκετή Παραγωγή

Ειδήσεις » Διεθνείς » ΔΝΤ: Η Τιμή του Πετρελαίου Θα Πρέπει να Διπλασιαστεί στην Επόμενη Δεκαετία Ώστε να Έχουμε Αρκετή Παραγωγή

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Αποκάλυψη. Δείτε το έγγραφο Καμμένου

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Αποκάλυψη. Δείτε το έγγραφο Καμμένου: Ο Καμμένος όμως συνεχίζει να το διαψεύδει και λέει ότι ποτέ δεν έδωσε τέτοιο έγγραφο. Το έγγραφο το έδωσε ο Παπούλιας στους......... πολ...

«Αμετάβλητη η θέση του ΝΑΤΟ για ΠΓΔΜ»


 «Αμετάβλητη η θέση του ΝΑΤΟ για ΠΓΔΜ»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν τόνισε ότι η θέση της Συμμαχίας όσον αφορά την ένταξη της ΠΓΔΜ και ενόψει της Συνόδου στο Σικάγο παραμένει αμετάβλητη.
«Όσον αφορά στα Σκόπια, εμείς έχουμε ήδη αποφασίσει το 2008 ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ενταξιακές διαπραγματεύσεις εφόσον (σ.σ. οι δύο πλευρές, Ελλάδα και ΠΓΔΜ ) καταλήξουν σε αμοιβαία αποδεκτή λύση για το όνομα. Δυστυχώς, δεν έχει σημειωθεί πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, η απόφαση που λάβαμε πριν από τέσσερα χρόνια συνεχίζει να ισχύει» τόνισε ο κ. Ράσμουσεν, σε δήλωσή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ελεύθερη Ευρώπη».
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Νικολά Γκρούεφσκι σημείωσε ότι αυτό που παραμένει ξεκάθαρο είναι ότι το μοναδικό εμπόδιο στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ είναι η αντίθεση της Ελλάδας. 
ΠΗΓΗ:http://troktiko.eu/

in.gr - Δορυφόροι αποκαλύπτουν πού σεργιανίζουν τα διαβολόψαρα - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

in.gr - Δορυφόροι αποκαλύπτουν πού σεργιανίζουν τα διαβολόψαρα - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία
Παρά το όνομα και την απειλητική τους εμφάνιση, τα διαβολόψαρα είναι ακίνδυνα

Διακοπή λειτουργίας παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών σε Αττική και Πάτρα




Στη διακοπή λειτουργίας παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, στις περιοχές του Πειραιά, της Κινέττας Αττικής, αλλά και της Πάτρας, προχώρησε το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου η ΕΕΤΤ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.
Ειδικότερα στις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Πειραιά και Αττική, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής σε:
- Τηλεοπτικό σταθμό, χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε από την περιοχή Μανιάτικα του Πειραιά στο δίαυλο UHF-27, στον οποίο μέχρι πρότινος εξέπεμπε ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού. Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από αυθημερόν ανταπόκριση σε καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, καθότι το πρόγραμμα του σταθμού περιελάμβανε άσεμνο οπτικό περιεχόμενο και διαφημίσεις τηλεφωνικών γραμμών καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
- Ραδιοφωνικό σταθμό, με διακριτικό τίτλο «SPACE FM», ο οποίος εξέπεμπε στη συχνότητα 101,5MHz από κτίριο στην περιοχή Μεγάλα Σπιθάρια Κινέττας στην Αττική.
Επίσης, το νεοσύστατο Περιφερειακό Γραφείο της ΕΕΤΤ στην Πάτρα προχώρησε σε αντίστοιχες επιχειρήσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό με διακριτικό τίτλο «OASIS 89.7» ο οποίος εξέπεμπε στη συχνότητα 89,7 MHz και σε έναν ακόμη σταθμό χωρίς διακριτικό τίτλο που εξέπεμπε στη συχνότητα 1,383 MHz. 
ΠΗΓΗ:http://www.naftemporiki.gr

Ειδήσεις » Ελληνικές » Απούσες η Ρωσία και η Κίνα από τον Β’ Γύρο Αδειοδότησης της Κύπρου – Το Είχαν Προβλέψει οι Ισραηλινοί

Ειδήσεις » Ελληνικές » Απούσες η Ρωσία και η Κίνα από τον Β’ Γύρο Αδειοδότησης της Κύπρου – Το Είχαν Προβλέψει οι Ισραηλινοί

eglimatikotita.gr: Το WikiLeaks αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν αλλά ...

eglimatikotita.gr: Το WikiLeaks αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν αλλά ...: Η χώρα μας είναι πλούσια και κοιτάσματα και αυτό το γνώριζαν όλοι. Και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΌΛΟΙ. Βέβαια, αυτοί που το γνώριζαν, έπρεπε ...