Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

 


Μπόνους 1,3 τρισ. δολάρια στα κράτη του Κόλπου από το πετρέλαιο!

 


Τα πλούσια σε ενεργειακούς πόρους κράτη της Μέσης Ανατολής πρόκειται να αποκομίσουν πρόσθετα έσοδα από πετρέλαιο έως και 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με το ΔΝΤ.

Οι προβλέψεις του Ταμείου υπογραμμίζουν το πώς οι υψηλές τιμές της ενέργειας που..

Greenpeace: 3+1 θετικά νέα για το περιβάλλον





 Το καθαρό περιβάλλον είναι δικαίωμά μας! 


Στα τέλη Ιουλίου, έγινε μια ιστορική Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στην οποία αναγνωρίστηκε με απόφασή της ότι η πρόσβαση όλων σε ένα καθαρό, υγιές και βιώσιμο περιβάλλον είναι..

Μείωση την παραγωγή της στα διυλιστήρια της Ρηνανίας της Shell λόγω ξηρασίας του Ρήνου

 



Η γνωστή πετρελαϊκή Shell προχώρησε σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι αναγκάστηκε να μειώσει την παραγωγή της στη μονάδα διύλισης της Ρηνανίας στη Γερμανία, η οποία είναι η βασική πηγή των καυσίμων όπως πετρέλαιο θέρμανσης και πετροχημικά, μιας και ο ποταμός του Ρήνου έχει χαμηλή στάθμη του νερού, που..

Τα διυλιστήρια των ΗΠΑ δεν αποθαρρύνονται από τους φόβους για την ύφεση

 



Τα αμερικανικά διυλιστήρια πρόκειται να συνεχίσουν να λειτουργούν σε υψηλά επίπεδα χρησιμοποίησης το τρίτο τρίμηνο, παρά τις ανησυχίες ότι ενδέχεται να επιβραδυνθεί η ζήτηση σε περίπτωση ύφεσης, ανέφεραν..

Η αντιμονοπωλιακή αρχή της Βραζιλίας αναβάλλει την απόφαση για την πώληση του διυλιστηρίου της Petrobras

 





(Reuters) - Η κρατική εταιρεία πετρελαίου της Βραζιλίας Petrobras δήλωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο για την πώληση του διυλιστηρίου REMAN στη βόρεια πολιτεία Amazonas έναντι 189,5 εκατομμυρίων δολαρίων στη..