Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Α.Σιάμισιης (ΕΛΠΕ): Προωθούμε την εξέλιξη του Ομίλου προς τις νέες μορφές ενέργειας



 Στην ανάγκη της προσαρμογής των ΕΛΠΕ προς τις νέες μορφές ενέργειας αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Ανδρέας Σιάμισιης, μιλώντας στο 4ο ετήσιο Southeast Europe Energy Forum 2020. Ενδεικτικό και επίκαιρο παράδειγμα των νεών συνηθειών, η αλλαγή που παρατήρησε ο όμιλος «στα πρότυπα κατανάλωσης με την πανδημία, η οποία παράλληλα επιτάχυνε τη μετάβαση προς νέες πηγές ενέργειας».

Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι: «Προωθούμε την εξέλιξη..

Ανακοίνωση ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ & Ανοικτή Επιστολή



 Συναδέλφισσες, -οι

Συζητήθηκε στις 07/09/20 στο έκτακτο Δ.Σ. η πρόταση μομφής που κατέθεσαν εναντίον των μελών του Προεδρείου της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, τα μέλη του Δ.Σ. που προέρχονται από ΣΚΕΕΠ – ΕΝΙΑΙΑ – ΕΛΚΕ.

 Η εισήγηση ήταν ένα πολύ σαθρό «κατηγορητήριο» με ισχυρισμούς που είναι τόσο προσχηματικοί που βγάζουν μάτια.

 Η ιστορία της αποστασίας ξεκίνησε..

ΓΣΕΕ: Διευκρινήσεις για την άδεια σχολικής παρακολούθησης - Πότε προβλέπεται

 


Διευκρινήσεις για άδεια σχολικής παρακολούθησης, βάση νομοθεσίας, ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ.

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων, υπενθυμίζει ότι προβλέπεται η χορήγηση από τον εργοδότη άδειας σχολικής παρακολούθησης για τους γονείς παιδιών έως 16 ετών, τα οποία παρακολουθούν μαθήματα στοιχειώδους ή μέσης εκπαίδευσης.

ΓΣΕΕ, Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας (ν. 1483/1984, άρθρο 9):

Έμπρακτη απόδειξη της στροφής της BP στις ΑΠΕ - Το μεγάλο deal με την Equinor έναντι 1,1 δισ. δολ.

 


Η Equinor έχει συνάψει συμφωνία με την BP για την πώληση μεριδίου 50% στα υπεράκτια αιολικά έργα των ΗΠΑ Empire Wind και Beacon Wind έναντι 1,1 δισ. δολαρίων, με το εν λόγω deal να κλείνει στιος αρχές του 2021.

Η συγκεκριμένη συναλλαγή σηματοδοτεί επίσης την έναρξη μιας στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών, αναζητώντας σημαντικές και περαιτέρω ευκαιρίες στην αγορά της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας των ΗΠΑ.

Η BP δήλωσε ότι η συνεργασία, η οποία είναι..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ