Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΗΠΑ: Την ανιούσα η παραγωγή αργού

Από το naftikachronika.gr
Η παραγωγή αργού πετρελαίου των ΗΠΑ άγγιξε τα 12,2 εκατ. βαρέλια/ημέρα περίπου την περασμένη εβδομάδα, αύξηση κατά 100.000 βαρέλια/ημέρα συγκριτικά με μια εβδομάδα πριν και κατά 1,5 εκατ. βαρέλια/ημέρα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Και ενώ η αμερικανική παραγωγή..

Σε αυτή τη δουλειά οι εργαζόμενοι παίρνουν όση άδεια θέλουν, επιλέγουν ωράριο και έχουν και μπύρες στο ψυγείο!

Ακούγεται σαν η ονειρεμένη δουλειά: μια θέση σε μια βραβευμένη εταιρεία με σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, απεριόριστες διακοπές, χωρίς αφεντικά στο κεφάλι σου, με τη δυνατότητα επιλογής του ωραρίου και το ψυγείο στην κουζίνα γεμάτο μπύρες.

Κι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μάρκετινγκ Reddico, που βραβεύτηκε πέρυσι ως μία από τις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό..

Η Λευκορωσία μπορεί να καλύψει πλήρως τους όγκους διαμετακόμισης πετρελαίου

Από το worldenergynews.gr
Ο Πρωθυπουργός της Λευκορωσίας Sergei Rumas  δήλωσε την Παρασκευή 24/5/2019 ότι είναι ακόμα πιθανό οι όγκοι διαμετακόμισης πετρελαίου στη χώρα φέτος να είναι παρόμοιοι με τα προηγούμενα χρόνια παρά το περιστατικό μόλυνσης πετρελαίου τον περασμένο μήνα, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Belta.

"Νομίζουμε ότι ..

Η Ευρώπη Κοιτά προς τα Βιοκαύσιμα – Στην Πρωτοπορία Δανία, Γερμανία, Ιταλία

Από το energia.gr
Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουν γίνει αρκετά βήματα σε σχέση με την χρήση βιοκαυσίμων, ωστόσο στην υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχουν χώρες που κινούνται προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης χρήσης τους ιδίως στις μεταφορές. Τα εναλλακτικά καύσιμα

όπως το βιομεθάνιο θα ενισχυθούν στο μέλλον, με την Ε.Ε. να προβλέπει αύξησή τους κατά 3,5% μέχρι το 2030. Σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές η ανάπτυξη ..