Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Eni: Στα 6-8 τρισ. κυβικά πόδια τα αποθέματα αερίου του κοιτάσματος στην Κύπρο

Από το capital.gr
Σε περισσότερα ή περίπου 6-8 τρισ. κυβικά πόδια εκτιμάται το κοίτασμα φυσικού αερίου που ανακάλυψε η ιταλική Eni στην Κύπρο.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Eni, Claudio Descalzi αναφορικά με την πρόσφατη ανακάλυψη ενός..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του Ομίλου συνεπής στην  αταλάντευτη  προσήλωση της στην αναξιοκρατία, την ευνοιοκρατία, την μισαλλοδοξία και τον κομματισμό συνεχίζει ανενδοίαστα την πολιτική των αθρόων διευθυντοποιήσεων – που εγκαινίασε αμέσως με τον ερχομό της - καθώς και την δήθεν διοικητική αναδιοργάνωση της εταιρίας, που πρωταρχικό στόχο έχει την δημιουργία επιπλέον θέσεων ώστε να βολευτούν   ημέτεροι, κομματικοί εγκάθετοι και χειροκροτητές.

Τα ΕΛΠΕ έχουν μεταβληθεί σε βιομηχανία παραγωγής και πρόσληψης διευθυντικών στελεχών κάθε βαθμίδας, τα οποία πολλές φορές δεν διαθέτουν καν υφιστάμενους αλλά και σοβαρό αντικείμενο. Είναι τόσος πλέον..

Αισιοδοξεί για τον Πατραϊκό η Edison – Τα γεωτρύπανα «μιλούν» και για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ

Από το energypress.gr
Σημαντικές προσδοκίες διατηρούν τα ΕΛΠΕ για τις προοπτικές των ερευνών στον Πατραϊκό, καθώς όλες οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι θετικές.

Μάλιστα, όπως τονίζουν με έμφαση ανώτατες πηγές του Ομίλου, την ίδια αισιοδοξία συμμερίζονται και τα στελέχη της Edison, με την οποία θα συνεργαστούν για τις έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τα γεωτρύπανα στον Πατραϊκό αναμένεται..