Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΨΥΧΟΥΣ, ΕΝΤΟΝΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ

 





Οι σφοδρές χιονοπτώσεις και τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν μεγάλο μέρος της χώρας. Προς τούτο υπενθυμίζονται οι  γενικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων όλης της χώρας, αλλά και ιδιαίτερα των περιοχών που πλήττονται εντονότερα από τα..

Η Lufthansa, η Air France ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στα κλιματικά σχέδια της ΕΕ για την αεροπορία

 



Μια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων ζήτησε αλλαγές στη σχεδιαζόμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κλιματική αλλαγή τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι θα τις καταστήσει λιγότερο ανταγωνιστικές με μη ευρωπαίους αντιπάλους.

Με στόχο την αεροπορία, έναν τομέα που θεωρείται υπεύθυνος για έως..

Γ. Μανιάτης: Σε σταυροδρόμι η ενεργειακή στρατηγική Ελλάδας κι Ευρώπης



 


Η πρωτοφανής ενεργειακή κρίση που πλήττει (μόνο) την Ευρώπη, είναι αποτέλεσμα της εμμονικής μονομέρειας της ΕΕ να επενδύει και να ασχολείται  αποκλειστικά με το (σωστό) Green Deal, αγνοώντας όμως επιδεικτικά τους άλλους δύο, εξίσου σημαντικούς, συντελεστές της Βιώσιμης Ενέργειας:..

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 | ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ

 


Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για αναβολή Ενημέρωσης ΤΕΑ

 


Τιμή-ρεκόρ για το καύσιμο VLSFO με χαμηλή περιεκτικότητα θείου

 




Σε επίπεδα-ρεκόρ, στα όρια των 700 δολαρίων ανά τόνο, έχει φτάσει το κόστος του πετρελαίου με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο (VLSFO), το οποίο χρησιμοποιούν τα πλοία ως καύσιμο από το 2020 και μετά, εφόσον δεν έχουν τοποθετήσει scrubber. Σύμφωνα με την τελευταία..