Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Η Ελβετική Mercuria Αποκτά το 30% των Μετοχών της Aegean Marine Petroleum

Από το energia.gr
Μνημόνιο συνεργασίας με την ελβετική Mercuria Energy Group που περιλαμβάνει μια συμφωνία αναχρηματοδότησης συνολικού ύψους 1 δισ. δολαρίων υπέγραψε η Aegean Marine Petroleum που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE)

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Mercuria θα παράσχει ανοιχτή..

Το «πιο ανθεκτικό κράμα μετάλλου στον κόσμο»

Από το naftemporiki.gr 
Ερευνητές των Sandia National Laboratories στις ΗΠΑ δημιούργησαν ένα κράμα μετάλλου το οποίο, όπως υποστηρίζουν, είναι το πιο ανθεκτικό που υπάρχει στον κόσμο: Πρόκειται για ένα κράμα πλατίνας- χρυσού το οποίο είναι 100 φορές πιο ανθεκτικό από το ατσάλι, κάτι που το φέρνει στην ίδια κατηγορία με το διαμάντι και το ζαφείρι- τα πιο ανθεκτικά στη φθορά υλικά που υπάρχουν στη φύση.

Οι ερευνητές παρουσίασαν την έρευνά τους στο Advanced Materials. «Δείξαμε πως υπάρχει μια θεμελιώδης αλλαγή που μπορείς να..

J. Kemp (ενεργειακός αναλυτής): Οι αγορές καυσίμων επιβεβαιώνουν την επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης

Από το worldenergynews.gr
Εάν η παγκόσμια οικονομία αρχίσει να αναπτύσσεται πιο αργά, ο αντίκτυπος θα εμφανιστεί πρώτα στην τιμή των ραφιναρισμένων καυσίμων όπως το ντίζελ, το πετρέλαιο εσωτερικής καύσης και τα καύσιμα αεριωθουμένων που διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στο σύστημα εμπορευματικών μεταφορών σύμφωνα με τον ενεργειακό αναλυτή John Kemp στο Reuters .

Τα μεσαία καύσιμα αποστάξεως χρησιμοποιούνται ..