Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Τί μέγεθος είχε ο Σταυρός του Χριστού και πώς ανακαλύφθηκε;

σταυρός
Ο Άγιος Κωνσταντίνος έστειλε την μητέρα του, την Ελένη, στα Ιεροσόλυμα για να ανακαλύψει σε ποιο σημείο βρισκότανε ο Τάφος του Κυρίου και ο Τίμιος Σταυρός Του, γιατί οι Εβραίοι είχαν ρίξει επάνω τους χώματα και τα είχαν θάψει για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος από την ιστορία
του Χριστού…

Όταν η Αγία Ελένη έφτασε στα Ιεροσόλυμα με τους ανθρώπους της, άρχισε αμέσως να ερευνά το τί έγινε ο Ζωοποιός Σταυρός. Κανείς όμως δεν γνώριζε να της πει που ήταν παραχωμένος.

Τότε όλοι μαζί..

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ! Στα όρια της γενικής εξέγερσης η Γαλλία...


Maria Denaxa
Που λέτε, γίνεται ο κακός χαμός στη Γαλλία για την μνημονιακών διαστάσεων εργασιακή μεταρρύθμιση "made in Germany”, που πρέπει να περάσει ο Ολαντ για τον οποίο "ολα βαίνουν καλώς" στη χώρα και "όλα γίνονται για το καλό των Γάλλων" ..

Επειδή λοιπόν όλα γίνονται για το "καλό των Γάλλων", οι βίαιες συγκρούσεις αναμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομία έγιναν ξανά σύντομη γαργάρα στα δελτία ειδήσεων της γαλλικής τηλεόρασης.

Κι επειδή δεν πρέπει να ξεσηκώνουμε τον κόσμο στην..

Νέο διϋλιστήριο σχεδιάζεται στο Ιράν


Η κρατική εταιρεία πετρελαϊκών διυλιστηρίων και διανομής του Ιράν, NIORDC, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει την κατασκευή ενός μεγάλου διυλιστηρίου, η έναρξη λειτουργίας του οποίου προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2017.

Πιο αναλυτικά

Πίτουρα και κότες

Αποτέλεσμα εικόνας για Πίτουρα και κότες
Γράφει ο Δημήτρης Δανίκας

Εχουν δίκιο όσοι λένε: «Οι Ελληνες θα ακούνε Αριστερά και θα τους πιάνει τεταρταίος πυρετός». Εχουν δίκιο, επίσης, όσοι λένε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κυβέρνηση, αλλά λέσχη συζητήσεων». Είχε δίκιο ο μακαρίτης ο Εθνάρχης όταν έλεγε: «Οσοι συσκέπτονται δεν σκέπτονται».   Και έχουν δίκιο όσοι λένε: 

«Ο Τσίπρας μαζί με τα στελέχη του κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να διασύρουν κάθε ιερό και όσιο της Αριστεράς»!

Το μεγαλύτερο, το ακατανίκητο και το ζωντανό επιχείρημα εναντίον της Αριστεράς είναι ο Αλέξης Τσίπρας. 
Ο μεγαλύτερος και πιο στενός σύμμαχος της Δεξιάς και όλων των παραφυάδων της, μαζί με τα λεγόμενα κεντρώα κόμματα, είναι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Και το καλύτερο εφαλτήριο επαναφοράς, και μάλιστα ..

Red Dragon: Αποστολές διαστημοπλοίων στον Άρη από το 2018 σχεδιάζει η SpaceX


Ενθουσιασμό προκάλεσε στον κόσμο της τεχνολογίας και της αεροδιαστημικής η ανακοίνωση της SpaceΧ του Έλον Μασκ στο Twitter, ότι σχεδιάζεται αποστολή «Red Dragon» στον Άρη (την οποία πιθανότατα θα ακολουθήσουν άλλες, από τη στιγμή που έγινε αναφορά σε «Red Dragons» στο Tweet) από το 2018, με αποστολή διαστημοπλοίων «Dragon» στον Κόκκινο Πλανήτη.

Σκοπός των αποστολών αυτών

No Comments...


 
                                                                                                                
 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ''ΤΣΑΝΕΤΑΚΟ'' ΜΕ  ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΟΥ.  ΡΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Πλήγμα 10 δισ. δολαρίων για το νορβηγικό ταμείο πλούτου.

Πλήγμα 10 δισ. δολαρίων για το νορβηγικό ταμείο πλούτου
Το κρατικό ταμείο πλούτου της Νορβηγίας, το μεγαλύτερο του κόσμου, επέδειξε ζημίες το πρώτο τρίμηνο λόγω των ταραχωδών αγορών και των αναλήψεων της κυβέρνησης.

Το συνταξιοδοτικό ταμείο της κυβέρνησης επέδειξε ζημίες 10 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές. Το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο επέδειξε..

Μπείτε στο πιλοτήριο ιστορικών πολεμικών αεροσκαφών από το σπίτι σας (vid, φωτό)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπείτε στο πιλοτήριο ιστορικών πολεμικών αεροσκαφών από το σπίτι σας (vid, φωτό)
Τη δυνατότητα να βρεθείτε στο πιλοτήριο ιστορικών πολεμικών αεροσκαφών των ΗΠΑ από τον καναπέ του σπιτιού σας, δίνει το Εθνικό Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στο Ντέιτον του Οχάιο.   Το μουσείο παρουσιάζει ορισμένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιβλητικά αεροσκάφη στην ιστορία της χώρας και πλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στους χώρους της έκθεσης και μέσω ..

Πούτιν: Έτοιμος να πραγματοποιήσει το πετρελαϊκό του όνειρο.

Πούτιν: Έτοιμος να πραγματοποιήσει το πετρελαϊκό του όνειρο
O Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin βρίσκεται στο κατώφλι της πραγματοποίησης ενός εκ των ονείρων του.

Η μεγαλύτερη αγορά εμπορευμάτων της χώρας, της οποίας ο πρόεδρος είναι ο σύμμαχος του Putin, Igor Sechin, έχει προσελκύσει διεθνείς πετρελαιοπαραγωγούς. Ο στόχος είναι να αυξηθούν τα έσοδα από το αργό των Ουραλίων μέσω της απαγκίστρωσης από τον μηχανισμό καθορισμού τιμών του Brent. Άλλος ένας στόχος είναι να μην τιμολογείται το πετρέλαιο σε δολάρια.

Η Ρωσία, η οποία εξάγει το ήμισυ της πετρελαϊκής της παραγωγής, αντιτίθεται εδώ και καιρό στις εκπτώσεις του χαμηλότερης ποιότητας αργού των Ουραλίων σε σχέση με το Brent, τα οποία τιμολογούνται από τον οίκο Platts. Mε τις τιμές του πετρελαίου να..

Συστήματα εισροών-εκροών και GPS στα πλοία εφοδιασμού για πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων


Τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις για την έγκριση πλωτών μέσων μεταφοράς καυσίμων ναυτιλίας, ως πλωτών εφοδιαστικών μέσων, καθορίζουν με Κοινή Υπουργική Απόφαση ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο αν. υπουργός Οικονομικών, ο υφυπουργός Μεταφορών και Δικτύων και ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η εν λόγω απόφαση, ουσιαστικό εφαρμόζει το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 4072/2012, που θα συμβάλλει στην πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων και δει των ναυτιλιακών καυσίμων.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην ΚΥΑ, σκοπός της παρούσας απόφασης είναι: