Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΕΛΠΕ: Υλοποιείται ο εταιρικός μετασχηματισμός

 




Την έναρξη της διαδικασίας διάσπασης της Ελληνικά Πετρέλαια με απόσχιση του κλάδου διύλισης εφοδιασμού και πωλήσεων πετρελαιοειδών και πετροχημικών και την εισφορά του σε νέα εταιρεία που θα συσταθεί αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του το ΔΣ της εταιρείας. Πρόκειται για την έναρξη της διαδικασίας μετασχηματισμού που..

Το Τέξας Αντιμέτωπο με τη Νέα Πραγματικότητα: Μειώνεται ο Ρόλος του Πετρελαίου και του Φ. Αερίου στην Οικονομία του

 





Σύμφωνα με νέα έκθεση του αμερικανικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Οικονομίας και Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης (IEEFA), οι πολιτειακοί ηγέτες του Τέξας έχουν να αντιμετωπίσουν μία νέα πραγματικότητα σχετικά με το μέλλον του ρόλου του τομέα του πετρελαίου και φυσικού αερίου στην οικονομία της Πολιτείας και τη δημοσιονομική ..

ExxonMobil : Νέα ανακάλυψη στα ανοικτά των ακτών της Γουιάνας



 


Η Exxon Mobil Corp) πραγματοποίησε μια νέα ανακάλυψη στο Whiptail στο Stabroek Block υπεράκτια Γουιάνα, ανακοίνωσε η πετρελαϊκή εταιρεία την Τετάρτη, καθώς αναπτύσσει ένα από τα σημαντικότερα νέα μπλοκ πετρελαίου και φυσικού αερίου παγκοσμίως την τελευταία δεκαετία.

Η εταιρεία εκμεταλλεύεται..

Controlling The Weather Could Have Serious Global Implications



 As the world gets warmer, regions around the world are experiencing sweltering heat waves and setting records for high temperatures almost every passing year. This week the Middle East has been suffering from soaring temperatures reaching a truly hellish 125 degrees. These dangerously high temperatures come as the Arabian Gulf...

ΕΙΑ: Σε χαμηλό 17 μηνών τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ

 






Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα μειώθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιανουάριο του 2020 καθώς οι εισαγωγές και η παραγωγή μειώθηκαν, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας...