Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση Τσίπρα – Λάτση στα σκαριά

Από το news.in.gr
Μια συνάντηση, που αν τελικώς πραγματοποιηθεί, θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, βρίσκεται στα σκαριά τα τελευταία εικοσιτετράωρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσπάθεια που γίνεται είναι να καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Σπύρος Λάτσης, επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου. 

Η ατζέντα της συζήτησης, εφόσον γίνει, γνωστή:

Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2003 οι πωλήσεις πετρελαίου της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ

Από το worldenergynews.gr
Οι εξαγωγές αργού πετρελαίου της Βενεζουέλας προς τις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν το Νοέμβριο στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2003, σύμφωνα με στοιχεία του Reuters.

Η κρατική εταιρεία πετρελαίου PDVSA και οι κοινοπραξίες της έστειλαν 475.165 βαρέλια ημερησίως στους πελάτες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο μήνα, μειωμένες κατά 36% από το προηγούμενο έτος και 12% από τον Οκτώβριο.

Η χώρα της Νότιας Αμερικής έχει ..

ΔΕΗ: απ' τα Αλβανικά βουνά στο Σαγγάριο της Μικράς Ασίας, με το καλό και στην Κόκκινη Μηλιά!


Από το greeklignite.blogspot.gr
Πριν λίγες ημέρες μίλησε στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου “28th Annual The Greek Economy Conference” ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κι εξέφρασε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις, προσπαθώντας να αιτιολογήσει τα της "αποεπένδυσης" που επιχειρούν οι Σύριζα/Ανελ στις λιγνιτικές μονάδες:

"Η δεύτερη μονάδα του ΑΗΣ Μελίτης, o οποίος πωλείται στα πλαίσια της αποεπένδυσης μπορεί να γίνει μόνο από άλλον επενδυτή και όχι από τη ΔΕΗ."
"Σε ότι αφορά στην..