Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Διαστημικές αποστολές στη Σελήνη, τον Ήλιο, τον ‘Αρη, τον Ερμή και δύο αστεροειδείς

Από το newreport.gr
Αρκετές εκτοξεύσεις και διαστημικές αποστολές αναμένεται να ελκύσουν το ενδιαφέρον των ειδικών και μη. Οι κυριότερες αποστολές θα έχουν ως προορισμό προορισμό τη Σελήνη, τον Ήλιο, τον ‘Αρη, τον Ερμή και δύο αστεροειδείς.

Ο Νο 1 πύραυλος βαρέων βαρών

Η αρχή θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου με..

«Δυσανάλογος με τις δυνατότητες των Ελλήνων ο ΕΦΚ στα καύσιμα»

Από το alphafreepress.gr
Δυσανάλογη με τις σημερινές οικονομικές δυνατότητες των Ελλήνων είναι, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, η επιβάρυνση που προκύπτει από τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα πετρελαιοειδή προϊόντα.

Όπως επισημαίνουν, σε ανακοίνωσή τους, οι πρατηριούχοι οι επιβαρύνσεις αυτές επιβάλλονται με χαρακτηριστική επιπολαιότητα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων:

Σαβάνα στη Θεσσαλονίκη, ζούγκλα στην Εύβοια, ευτυχώς που το κλίμα κρύωσε!


Από το greeklignite.blogspot.gr
Ο δράκος του Κομόντο, που βλέπουμε στη φωτογραφία ν' ασχολείται με κάτι παϊδάκια, είναι η μεγαλύτερη "σαύρα" που ζει σήμερα στον πλανήτη και δεν είναι ακριβώς απ' τα ζωάκια που θα ήθελε κανείς να βρει στο δρόμο του, καθώς μπορεί να φθάσει σε μήκος τα 3 μέτρα και να γίνει ιδιαίτερα επιθετικός. Ευτυχώς σήμερα ζει στα νησιά της Ινδονησίας, αρκετά μακριά από μας, δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρούμε σε κάποιο πεζοδρόμιο. Πριν ωστόσο όχι λιγότερο από δέκα εκατομμύρια χρόνια, στα τελευταία χρόνια της γεωλογικής περιόδου του Μειόκαινου, κάτι τέτοιες "σαυρούλες" ήταν πολύ πιθανό να τις βρείτε μπροστά σας στον πηγαιμό για τη Θεσσαλονίκη, ακριβώς εκεί που ήθελε ο ΠΑΟΚ να κάνει προπονητικό κέντρο, στη Νέα Μεσημβρία.

Αυτό δείχνουν απολιθώματα που..