Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Οκτώ Υπουργοί προς Κομισιόν: Το Φυσικό Αερίου Αποτελεί Καύσιμο-Γέφυρα σε μια Κλιματικά Ουδέτερη Ευρώπη

Από το energia.gr
Τον σημαντικό ρόλο του φυσικού αερίου στην μετάβαση προς μια οικονομία κλιματικής ουδετερότητας στην Ευρώπη αναδεικνύουν με επιστολή τους προς τους Aντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Valdis Dombrovskis και Frans Timmermans και τους Επιτρόπους Ενέργειας Kadri Simson, Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Elisa Ferreira και Εσωτερικής Αγοράς Thierry Breton οι υπουργοί Ενέργειας 8 χωρών..

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Η ΓΣΕΕ χαιρετίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις που από κοινού συντόνισαν και πραγματοποίησαν τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης, η Ομοσπονδία του κλάδου και τα Σωματεία στον Τουρισμό σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι, ζητώντας αυτό το οποίο στην παρούσα φάση διεκδικεί το σύνολο των εργαζομένων της χώρας. «Να μην πληρώσουν και αυτή την κρίση οι εργαζόμενοι».

Την σκυτάλη των κινητοποιήσεων παραλαμβάνει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαΐου και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και τα κατά τόπους σωματεία, καθώς η κατάσταση στην αγορά εργασίας λόγω κορονοϊού έχει...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά την εξουσιοδότηση που δόθηκε στον Πρόεδρο και στον Γεν. Γραµµατέα από το ∆.Σ. του Σωµατείου, να διερευνήσουν τις προθέσεις της ∆ιοίκησης για την πραγµατοποίηση του προγράµµατος διακοπών, έγινε συνάντηση µε τον ∆/ντή Ανθρώπινου ∆υναµικού και η απάντηση που µας δόθηκε είναι ότι..