Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΑΕΔ: 359 χιλιάδες νέοι άνεργοι τον τελευταίο χρόνο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΑΕΔ:
Στα 815.434 άτομα ανήλθε τον Αύγουστο του 2015 το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ.

Από αυτά 456.285 (ποσοστό 55,96%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο  του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 359.149 (ποσοστό 44,04%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 310.489 (ποσοστό 38,08%) και οι  γυναίκες ανέρχονται σε 504.945  (ποσοστό 61,92%). 

Το σύνολο των εγγεγραμμένων λοιπών...

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ, Ο Μ@Λ@Κ@Σ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ !...



ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

ΣτΕ: "Όχι σε νομιμοποίηση μεταναστών - Όχι στην παραμονή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣτΕ
Το ΣτΕ βάζει φρένο στο ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων και στην παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπει παραμονή στην Ελλάδα παράτυπων προσφύγων.

Παράλληλα, επέστρεψε ως μη νόμιμο στους εννέα συναρμόδιους υπουργούς το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισθέντων από τις πατρίδες τους αλλοδαπών.

Όμως, υπογραμμίζει το ΣτΕ, ο επίμαχος ...

Ιδιωτικοποιήσεις ώρα μηδέν

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιδιωτικοποιήσεις ώρα μηδέν
Στο πεδίο της υλοποίησης σχετικά και με τις ιδιωτικοποιήσεις θα κριθεί η "ανανεωμένη” κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας το συμπεφωνημένο μνημόνιο. Ωστόσο, η διαδικασία της αναζήτησης επενδυτών για κρατικά περιουσιακά στοιχεία ή της ολοκλήρωσης των ώριμων αποκρατικοποιήσεων φέρει ήδη ορισμένα βαρίδια.

Πρώτον, ποια άτομα θα αναλάβουν να διαχειριστούν το κρίσιμο "φάκελο ιδιωτικοποιήσεις", όταν ...