Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Από το gsee.gr
Για τη ΓΣΕΕ η πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση και τη λιτότητα, πρέπει να γίνει με πολιτικές που να έχουν στο επίκεντρό τους τον εργαζόμενο άνθρωπο, την αύξηση της πλήρους και σταθερής απασχόλησης και των εισοδημάτων και την ενίσχυση της προστασίας των εργατικών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων. Αυτός είναι ο μόνος βιώσιμος και δίκαιος τρόπος εξόδου της χώρας από την κρίση και επανόδου της σε τροχιά σταθερής ανάκαμψης.

Η συνέχιση των πολιτικών που διατηρούν..

Αποκαθίσταται η παραγωγή πετρελαίου στη Λιβύη

Από το newmoney.gr
Η παραγωγή πετρελαίου της Λιβύης αναμένεται να ανακάμψει από το τωρινό χαμηλό πέντε μηνών στο οποίο βρίσκεται, καθώς η μεγαλύτερη μονάδα εξόρυξης του προμηθευτή της Βόρειας Αφρικής επανεκκινείται μετά από μια σύντομη διακοπή.

Μια βαλβίδα στον αγωγό που φέρει αργό πετρέλαιο από τη μονάδα Sharara στο διυλιστήριο Zawiya έχει ξανανοίξει και αναμένεται ..

Χωρίς υποστήριξη ο «Πορθητής» - Έφυγαν διεθνείς εταιρείες

Από το philenews.com
Χωρίς την απαραίτητη εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη έμεινε τις τελευταίες μέρες το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» (Fatih) δυτικά της Πάφου, μετά την πλήρη αποχώρηση των τελευταίων δύο διεθνών εταιρειών που είχαν παραμείνει εν μέρει σε υποστήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων του.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Φ», οι δύο εξειδικευμένες εταιρείες που παρέμειναν μετά την αποχώρηση των υπόλοιπων...