Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !...



ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

ΝΑΙ ή ΟΧΙ;



ΠΗΓΗ:skitsoblog.blogspot.gr

Κλειστές οι τράπεζες για μία εβδομάδα και capital controls

Κλειστές οι τράπεζες για μία εβδομάδα και capital controls
Την απόφαση να παραμείνουν κλειστές οι ελληνικές τράπεζες όλη την ερχόμενη βδομάδα έλαβε το Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας προκειμένου να επιτευχθεί η οργανωμένη διαχείριση της κρίσης, εισήγηση η οποία θα υποβληθεί προς έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο και -εφ' όσον οριστικοποιηθεί- αναμένεται να ενεργοποιηθεί με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Το όριο των ημερήσιων αναλήψεων δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ανώτατο ποσό της τάξης των 150 ευρώ. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ημερήσιο όριο αναλήψεων από τα ATM περί τα 60 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και την επόμενη Δευτέρα, δηλαδή μέχρι τις 6 Ιουλίου και αναμένεται να ανοίξουν την ερχόμενη Τρίτη. 

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της..

ΕΛΠΕ: "Επαρκή τα αποθέματα καυσίμων στην Ελλάδα"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΕ: "Επαρκή τα αποθέματα καυσίμων στην Ελλάδα"
Τη διαβεβαίωση ότι τα αποθέματα καυσίμων στην Ελλάδα είναι επαρκή έδωσαν τα Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΛΠΕ+0,21% σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

«Τα αποθέματα επαρκούν ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της αγοράς για αρκετούς μήνες» ανέφεραν στελέχη των ΕΛΠΕ, προσθέτοντας ότι τα διυλιστήρια θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr