Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Αποεπένδυση της Total από την Βρετανία

Από το naftikachronika.gr
Ο ενεργειακός κολοσσός Total ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε συμφωνία με την Petrogas UK Ltd. για την πώληση μονάδων εξόρυξης πετρελαίου στη Μεγάλη Βρετανία.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία με την Petrogas UK Ltd, η οποία αποτελεί τον βραχίονα εξόρυξης και παραγωγής της MB Holding, η οποία έχει..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 19/07/19 στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ το τακτικό ∆Σ. Τα θέµατα που συζητήθηκαν ήταν :

Οκτάι: Η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα τις γεωτρήσεις

Από το worldenergynews.gr
«Η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα τις δραστηριότητες γεώτρησης», δήλωσε από την κατεχόμενη Κερύνεια ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι.

Όσοι σκοπεύουν να περιορίσουν την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας στον κόλπο της Αττάλειας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι..

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

   Το περιστατικό του ισχυρού σεισµού στην Αττική, ανέδειξε την εµπειρία, τηνψυχραιµία και τις επαγγελµατικές γνώσεις των εργαζοµένων στα ∆ιυλιστήρια.
   Επιπλέον, οι εργαζόµενοι στις εγκαταστάσεις των ΒΕΑ, µέσα σε διάστηµα τριών ηµερών, διαχειρίστηκαν τρία σοβαρά περιστατικά ..

Σενάριο για αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ με μοντέλο Holding - Τα "συν" και τα "μείον" κάθε λύσης εξετάζει η κυβέρνηση, ο γρίφος των ΕΛΠΕ

Από το energypress.gr
Tα πιθανά σενάρια για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ αρχίζει να εξετάζει το υπουργείο Ενέργειας, ένα από τα οποία αφορά και την παλαιά πρόταση του ΤΑΙΠΕΔ για μοντέλο Holding, κάτω από την οποία θα βρίσκονται τρεις θυγατρικές, μια στην εμπορία, μια στα δίκτυα, και μια στα διεθνή έργα. 

Στη συνέχεια, ποσοστά των δύο πρώτων θα..

Έρχεται τσουνάμι αλλαγών σε εργασιακό και ασφαλιστικό μετά την ανακάλυψη «κρυφού» χρέους στον ΕΦΚΑ 14,1 δισ ευρώ

Από το.bankingnews.gr
Ανοίγει η κυβέρνηση την βεντάλια για άρδην αλλαγές στα εργασιακά (αλλαγή στον τρόπο λήψης απόφασης για απεργία), όσο και στον ασφαλιστικό νόμο με διορθώσεις στο νόμο Κατρούγκαλου, καθώς και εισαγωγή της ιδιωτικής ασφάλισης, μετά την ανακάλυψη «κρυφού» χρέους στον ΕΦΚΑ ύψους 14,1 δισ ευρώ. 

Με βάση τα παραπάνω, αλλά και όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή, για το ασφαλιστικό προωθούνται οι εξής αλλαγές: