Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Εκδήλωση για τις αλληλεπιδράσεις Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ενεργειακών Επιχειρήσεων

Από το worldenergynews.gr
Εκδήλωση με θέμα: ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ: ΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Συνεργασίες και Αλληλεπιδράσεις των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Ενεργειακών Επιχειρήσεων διοργανώνει ο Τομέας Νεοελληνικής Κοινωνίας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών..

Έσοδα $4 δις στην Total από πώληση που σχεδιάζει

Από το naftikachronika.gr
Ο γαλλικός ενεργειακός κολοσσός Total φέρεται να σχεδιάζει να μειώσει κατά 1/3 το μερίδιο που κατέχει στο πετρελαϊκό κοίτασμα Kashagan του Καζακστάν, το οποίο βρίσκεται στην Κασπία Θάλασσα, προχωρώντας σε πώληση έναντι $4 δις.

Να σημειωθεί ότι η Total κατέχει μερίδιο..

Με μεσολάβηση ΗΠΑ η προσπάθεια οριοθέτησης ΑΟΖ Ισραήλ-Λιβάνου

Από το sigmalive.com
Το Ισραήλ είναι πρόθυμο να εισέλθει σε συνομιλίες με τον Λίβανο σχετικά με τον καθορισμό θαλάσσιων συνόρων, δήλωσε χθες το Υπουργείο Ενέργειας του Τελ Αβίβ.

Ο Υπουργός Ενέργειας της χώρας Γιουβάλ Στάινιτς "εξέφρασε την προθυμία του Ισραήλ για έναν γύρο ισραηλινο-λιβανικών συνομιλιών με..

Το Διάπλου της Μεσογείου Ξεκινά Αύριο το Καράβι του WWF

Από το energia.gr
Tο καράβι του WWF "Blue Panda" σηκώνει άγκυρα αύριο, Τετάρτη 29 Μαΐου, για το πρώτο του ταξίδι στη Μεσόγειο, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τις σύγχρονες περιβαλλοντικές απειλές που καλείται να αντιμετωπίσει η θαλάσσια ζωή της Μεσογείου.

Η δράση είναι της Μεσογειακής Πρωτοβουλίας του WWF (Mediterranean Marine Initiative) και ευθυγραμμίζεται ..

Έρευνες υδρογονανθράκων: Στο «περίμενε» εξαιτίας των εκλογών οι συμβάσεις σε Ιόνιο και Κρήτη

Από το energypress.gr
Νέες καθυστερήσεις στο φιλόδοξο κι ελπιδοφόρο πρόγραμμα ερευνών κι εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων προκαλεί η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι συμβάσεις που υπογράφηκαν πρόσφατα για την παραχώρηση των δικαιωμάτων..

Από μηδενική βάση το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ μετά τις εκλογές – Ματαιώνεται η διχοτόμηση της εταιρίας


Από το worldenergynews.gr
Σε φάση πριν από την αφετηρία «βρήκε» η προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ, δίνοντας έτσι την ευχέρεια στο νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τις εκλογές να επιχειρήσει να εφαρμόσει διαφορετική στρατηγική, αν το επιλέξει, για την αποκρατικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου.  

Όπως είναι γνωστό, ήδη από..

Τι είναι το σύνδρομο εργασιακής εξουθένωσης;

Από το pronews.gr
Η εργασιακή εξουθένωση εντάσσεται πλέον στη διεθνή κατάταξη των ασθενειών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), χρησιμεύοντας ως βάση για τον καθορισμό των τάσεων και των στατιστικών της υγείας.

Ο κατάλογος καταρτίστηκε από τον ΠΟΥ και βασίζεται στα συμπεράσματα ειδικών της υγείας σε όλο τον κόσμο. Υιοθετήθηκε από..