Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα έσπασε το φράγμα των 600€/MWh, για να έχει ρεύμα η Γερμανία!

 


Όπως βλέπουμε στο διάγραμμα του Χρηματιστηρίου Ενέργειας για τις 8/3/2022, για πρώτη φορά στα χρονικά η τιμή του ρεύματος έχει σπάσει το φράγμα και των 600€/MWh. Παρόλο που η συμμετοχή των λιγνιτών έχει αυξηθεί στα 1365MW, συνεχίζουμε να καίμε φυσικό αέριο σαν να μην υπάρχει αύριο, στο 48,80% του μείγματος. Η αιτία; δεν είναι άλλη απ' αυτή..

Ο EU-OSHA καλεί την προστασία των γυναικών από τον καρκίνο που σχετίζεται με την εργασία την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 




Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Η ημέρα αυτή παρέχει μια σημαντική ευκαιρία για την προώθηση της ισότητας των γυναικών, ενώ ταυτόχρονα γιορτάζουν τα επιτεύγματά τους.

Φέτος, ο EU-OSHA τονίζει τις ανισότητες των φύλων στον χώρο εργασίας, εστιάζοντας στους κινδύνους επαγγελματικού καρκίνου των γυναικών. Οι γυναίκες συχνά εργάζονται σε...

Ανακοίνωση για την Ημέρα της Γυναίκας

 


Στόχος των ΕΛΠΕ η περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Κύπρου - Εξετάζονται επενδυτικές ευκαιρίες

 


Σε ουσιαστικές επενδύσεις προχώρησαν τα Ελληνικά Πετρέλαια στην Κύπρο το 2021, διασφαλίζοντας την ενεργειακή επάρκεια και τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Έχοντας επενδύσει το τελευταίο διάστημα στην τοπική αγορά άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ, ο Όμιλος εγκαινίασε τις νέες υπερσύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις διακίνησης πετρελαιοειδών στην περιοχή Βασιλικού, σε εκσυγχρονισμό του δικτύου, αλλά και εξαγορές για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων..