Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η δημόσια εκπαίδευση εκχωρείται σε επιχειρηματικά συμφέροντα


Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την πραξικοπηματική απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει 50 ειδικότητες από τη Δημόσια Τεχνική Εκπαίδευση εκχωρώντας με αυτόν τον τρόπο το δημόσιο εκπαιδευτικό αγαθό σε επιχειρηματικά συμφέροντα.
Η απόφαση για κατάργηση κλάδων από την τεχνική εκπαίδευση αναγκάζει χιλιάδες μαθητές των ΕΠΑΛ να οδεύσουν εκβιαστικά προς ιδιωτικές εκπαιδευτικές μονάδες που θα καλύψουν τις ειδικότητες που ο Υπουργός Παιδείας κατήργησε εν μια νυκτί.
Την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Παιδείας αναβάθμισε αποφασιστικά, μέσω του ΕΟΠΠΕΠ και με τη σύμφωνη γνώμη των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ και ΓΣΕΒΕ), ειδικότητες της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης δίνοντας τη δυνατότητα σε απόφοιτούς τους να αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα και άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Λίγες μέρες μετά η ελληνική κοινωνία πληροφορήθηκε από τον ίδιο Υπουργό ότι ορισμένες από τις σημαντικότερες και πλέον δημοφιλείς ειδικότητες («Αισθητικής Τέχνης», «Κομμωτικής Τέχνης», «Βοηθών Νοσηλευτών», «Βοηθών Γενικής Νοσηλείας», «Βοηθών Φαρμακείων», «Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων» του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας», «Βοηθών Νοσηλευτών» του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας», «Βοηθών Γενικής Βρεφο-νηπιοκομίας») δεν θα χορηγούνται από το δημόσιο. Ποιός, επομένως, θα τις χορηγεί και ποιός ευνοείται από την απόφαση αυτή;
Η απαράδεκτη και πρωτοφανής αυτή απόφαση διαλύει τη δημόσια εκπαίδευση και αναγκάζει χιλιάδες γονείς να πληρώσουν αδρά για να αποκτήσουν τα παιδιά τους μια χαραμάδα ελπίδας για το μέλλον τους.
Η ΓΣΕΕ θα αντιπαλέψει με κάθε μέσο και τρόπο το ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών το οποίο επιθυμεί διακαώς η Κυβέρνηση και η απάντηση θα δοθεί με τον αγώνα όλων των εργαζόμενων και της ελληνικής κοινωνίας. 
ΠΗΓΗ:gsee.gr

Συνέχεια προκλήσεων από την Ρεπούση!


Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της... είχε και παρέα!
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

Συνέντευξη στην εφημερίδα των ομογενών της Αυστραλίας "Ελλήνων Λόγος" έδωσε η Μαρία Ρεπούση.

Δύο σημεία της συνέντευξης όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία...

Δείτε πως διατυπώνονται οι ερωτήσεις, τι απαντά η Ρεπούση, και τα σχόλια δικά σας... 

  
Μαρία Ρεπούση, αυτό ΕΔΩ εξαιρετικά αφιερωμένο σ' εσένα και τους ομοίους σου...

 ΠΗΓΗ:greece-report.blogspot.com

ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΙ ΟΡΙΑ !...


Όι «New York Times» σε προχθεσινό άρθρο τους για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, σημειώνουν μια πολύ εύστοχη περιγραφή στο τι έκανε, με την πρόσφατη συμφωνία με την τρόϊκα ο Σαμαράς, προκειμένου να δοθεί, πετσοκομμένη, η νέα δόση.

Ο αδίστακτος, λοιπόν, κωλοτούμπας – πρωθυπουργός, «…συμφώνησε να μειώσει, πάλι, τους μισθούς στο δημόσιο τομέα, όχι μέσω νέων περικοπών των αποδοχών, ούτε μέσω συνταξιοδοτήσεων ή παραιτήσεων, αλλά απολύοντας τους κατόχους θέσεων εργασίας !...».

Χρησιμοποιώντας το γιο του «δράκουλα» στο κρίσιμο υπουργείο, ο, μέχρι χθες, παραμυθάς των Ζαππείων Ι και ΙΙ, ξεπερνάει κάθε όριο και κάθε γραμμή, αρχίζοντας ένα νέο όργιο ξεπαστρέματος του ελληνικού λαού.

Ένα, ακόμα, «έργο» του Αντωνάκη, που θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας, μαζί με την περιβόητη δράση του, στο πόστο του υπουργού εξωτερικών και το άνοιγμα των συνόρων στη λαθρομετανάστευση, τις υπονομευτικές ραδιουργίες του, για την ανατροπή της κυβέρνησης του κόμματός του, αλλά και τις αισχρή συμπεριφορά του απέναντι της κυβέρνησης Παπανδρέου, χρησιμοποιώντας την τροβιά του αντιμνημονιακού, μόνο και μόνο, για να υποκλέψει την πρωθυπουργία.


Χωρίς όριο και χωρίς γραμμές ο «Τρελλαντώνης», βρίσκει και τα κάνει όλα, σε αγαστή συνεργασία με τους συμμάχους του, που τον σιγοντάρισαν και τον σιγοντάρουν, σ΄ όλο τον τυχοδιωκτικό πολιτικό σχεδιασμό του.

Η νέα μαύρη σελίδα της ελληνικής ιστορίας φέρει και θα φέρει τις υπογραφές των δυο πιο αδίστακτων και αμοραλιστών πολιτικών : του Σαμαρά και του Βενιζέλου !...
 ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Νέο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα


  Η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 8 το βράδυ της Δευτέρας, εν όψει της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου, καλώντας τους πολίτες να περικυκλώσουν τη Βουλή.

  Στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών, οι οποίοι στέκονται αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους και προσφέρθηκαν να στηρίξουν την κινητοποίηση.

  Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, καθώς και απεργιακό συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

  «Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν και να εφαρμόζουν κυβέρνηση και τρόικα με όλο και μεγαλύτερη, λυσσαλέα ένταση», τονίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

  Όπως αναφέρει, «η πολιτική των μνημονίων, της λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων, της ανεργίας, της μείωσης εισοδημάτων και της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, της ανατροπής εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, των φορο-επιδρομών και της φορο-λεηλασίας, της ισοπέδωσης του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της διάλυσης των δημοτικών υπηρεσιών, της εκποίησης του δημοσίου πλούτου, πρέπει να ανατραπεί».

ΠΗΓΗ:defencenet.gr

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ Έφτασε το 26,9% η ανεργία - "Ανάπτυξη" παντού


Σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα «σκαρφάλωσε» το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας, αναδεικνύοντας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο ότι το πρόβλημα αυτό, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν είναι αντιμετωπίσμο από καμία πολιτική...

Έτσι, στο νέο ρεκόρ του 26,9% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας τον Απρίλιο του 2013, από 26,8% που ήταν το φετινό Μάρτιο και 23,1%, που ήταν τον Απρίλιο του 2012.

Τους επόμενους μήνες, μάλιστα, αναμένεται να προστεθούν στη «μαύρη λίστα» όσοι απολυθούν από το δημόσιο τομέα, με το ΙΟΒΕ να αναθεωρεί επί τα χείρω, σε 27,8%, την πρόβλεψή του για το ποσοστό ανεργίας στο σύνολο του 2013.

Από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτει πως οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 194.746 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012 (+17,0%) και κατά 24.025 άτομα σε σχέση με τον Μάρτιο του 2013 (+1,8%) και διαμορφώθηκαν σε 1.337.621 άτομα.

Ταυτόχρονα, οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 159.955 άτομα, συγκριτικά με τον Απρίλιο του 2012 (-4,2%), ενώ αυξήθηκαν κατά 43.668 άτομα σε σχέση με το Μάρτιο του 2013 (+1,2%) και διαμορφώθηκαν σε 3.636.042 άτομα.

Οι οικονομικά μη ενεργοί, ήτοι τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, μειώθηκαν κατά 23.770 σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012 και κατά 20.218  σε σχέση με το Μάρτιο του 2013 (μείωση 0,6%) και διαμορφώθηκαν σε 3.337.051 άτομα.

Στις γυναίκες, το ποσοστό ανεργίας ανέρχεται σε 30,5% (από 26,7% τον Απρίλιο πέρυσι) και στους άνδρες σε 24,2% (από 20,5%).

Ηλικιακά, η ανεργία αποτελεί «μάστιγα» για τους νέους ηλικίας 15- 24 ετών (57,5% τον Απρίλιο 2013 από 51,5% τον Απρίλιο 2012) και για την πλέον παραγωγική ηλικιακή ομάδα των 25- 34 ετών (36% από 30,4%). 

Ακολουθούν οι ηλικίες 35-44 ετών (23,4% από 19,7%), 45-54 ετών (21,3% από 17,2%), 55-64 ετών (16,3% από 12,9%) και 65-74 ετών (8,7% από 4,7%).

Σε επίπεδο αποκεντρωμένων διοικήσεων της χώρας, τις τρεις πρώτες θέσεις με τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας κατέχουν η Ήπειρος-Δυτική Μακεδονία (30,2% τον Απρίλιο 2013 από 24,3% τον Απρίλιο 2012), η Μακεδονία-Θράκη (29,4% από 24,3%) και η Αττική (27,7% από 23,5%). 

Έπονται η Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα (26,5% από 24,7%), η Κρήτη (25,3% από 22,7%), η Πελοπόννησος-Δυτική Ελλάδα-Ιόνιοι Νήσοι (23,8% από 19,9%) και το Αιγαίο (20% από 14,9%).

ΠΗΓΗ: defencnet.gr

Ρύθμιση πρόκληση: Δεν θα απολυθούν οι υπάλληλοι στα υπουργεία

Πρόκληση: Δεν θα απολυθούν οι υπάλληλοι στα πολιτικά γραφεία
Ρύθμιση πρόκληση στο πολυνομοσχέδιο για την κινητικότητα, εξαιρεί τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι αποσπασμένοι στα υπουργεία.

Η διάταξη μπήκε μεταξύ των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης που εξαιρεί από την κινητικότητα εκείνους τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν αποσπαστεί σε υπουργικά γραφεία. Πρόκειται για διάταση στο άρθρο 90 παράγραφος 2 που αναμένεται να πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις.

Κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα να απασχολεί έως και τέσσερις συνεργάτες αποσπασμένους από υπηρεσίες του Δημοσίου, ενώ αντίστοιχα μεγάλο αριθμό υπαλλήλων απασχολούν οι κοινοβουλευτικές ομάδες.
 ΠΗΓΗ:iefimerida.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ 15 % επιπλέον σε όποιον καθυστερήσει την δόση του!


Δεν έχεις να πληρώσεις; Έξτρα "καπέλο" 15%. Με νέα εγκύκλιο άνοιξε η διαδικασία για τις νέες οφειλές (πάγια ρύθμιση), δηλαδή για τις οφειλές που βεβαιώνονται από τη 1η Ιανουαρίου, οι οποίες αισίως ξεπέρασαν τα 3,6 δισ ευρώ. Από τις 25 Ιουλίου η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά, ενώ η καταβολή των δόσεων θα γίνεται με πάγια εντολή πληρωμής.

Η εξόφληση θα γίνεται έως 12 μηνιαίες δόσεις και έως 24 για έκτακτες οφειλές π.χ. από φόρο κληρονομιάς, με ελάχιστη δόση 15 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποδεικνύουν αδυναμία εξόφλησης, να έχουν υποβάλει δηλώσεις εισοδήματος και ΦΠΑ τη τελευταία 5ετία αλλά και να δηλώνουν το σύνολο των περιουσιακών τους στοιχείων, έτσι ώστε αφενός να διαπιστώνεται ότι βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία αφετέρου να λαμβάνονται μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης εάν κρίνεται ότι έτσι διασφαλίζονται τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Η ρύθμιση χάνεται εάν, μεταξύ άλλων, ο οφειλέτης δεν καταβάλει εμπρόθεσμα μία δόση της ρύθμισης πέραν της μίας φοράς, δεν καταβάλει την τυχόν μία εκπρόθεσμη δόση της ρύθμισης με την αναλογούσα προσαύξηση αυτής (15%) μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας καταβολής της επόμενης δόσης, δεν υποβάλλει τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και του φόρου προστιθέμενης αξίας, καθ' όλο το διάστημα της ρύθμισης καταβολής των οφειλών του και μέχρι την εξόφλησή τους.

Τι προβλέπει η εγκύκλιοςγια τον τρόπο εξόφλησης των οφειλών προς το Δημόσιο
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε υψηλό 15 μηνών το αργό μετά τη νέα πτώση στα αμερικανικά αποθέματα


Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 15 μηνών διαμορφώθηκε η τιμή του αργού πετρελαίου την Τετάρτη, ξεπερνώντας τα 106 δολάρια, μετά τη νέα πτώση που σημείωσαν τα αποθέματα στις ΗΠΑ.
Αναλυτικότερα, το αργό τύπου light sweet παραδόσεως Αυγούστου ενισχύθηκε κατά 2,9% κλείνοντας στα 106,52 δολ. το βαρέλι, ενώ στο υψηλό ημέρας έφτασε στα 106,66 δολ.
Στο Λονδίνο το Brent ενισχύθηκε 0,6% κλείνοντας στα 108,51 δολ. επίπεδο, το οποίο είναι το υψηλότερο από τον Απρίλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η διαφορά στην τιμή των δύο τύπου πετρελαίου έχει μειωθεί κάτω από τα 3 δολ., η οποία είναι η μικρότερη από το 2010.
Τα αποθέματα αργού υποχώρησαν την εβδομάδα έως τις 7 Ιουλίου κατά 9,874 εκατ. βαρέλια στα 373,918 εκατ. βαρέλια, ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires ανέμεναν πτώση κατά 2,9 εκατ. βαρέλια.
Την προηγούμενη εβδομάδα τα αποθέματα είχαν σημειώσει πτώση κατά 10,35 εκατ. βαρέλια. 
ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεύτε τελευταίον ασπασμόν...


H κυβέρνηση ψυχορραγεί.
     Βέβαια ο επιθανάτιος ρόγχος της θά 'ναι μακρύς και επώδυνος, γιατί όπως λέει η λαϊκή σοφία  ''του παλιάνθρωπου η ψυχή με κόπο βγαίνει''.
     Το κακό είναι ότι η ετοιμοθάνατη αυτή κυβέρνηση πάνω στην επιθανάτια αγωνία της θα συμπαρασύρει μαζί της κι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κοινωνικού ιστού.
     Είτε σαν απολύσεις, είτε σαν κατασχέσεις περιουσιών, είτε σαν πλασματική υπερχρέωση πολιτών και επιχειρήσεων μέσω φορολογικών-δολοφονικών νόμων, θα επιχειρηθεί να δοθεί μία παράταση ζωής σ' αυτήν, αντλώντας πρόσκαιρη εμπιστοσύνη απ' τους δανειστές-τοκογλύφους-κατακτητές, και...
αίμα, πολύ αίμα (μεταφορικό και κυριολεκτικό) απ' τον λαό.
     Τα ζόμπι αυτά της πολιτικής, οι νεκροζώντανοι προδότες του Έθνους, δεν θα διστάσουν σε τίποτα.
     Ξέροντας ότι έχουν πιά μαζί τους μόνον μία δράκα ακολούθων, και το χειρότερο δυστυχώς κομμάτι της κοινωνίας, (αυτούς που βολεύτηκαν, ''φτιάχτηκαν'' μέσα από κομματικά γραφεία, λαμόγια, και φελλούς), θα επιδιώξουν ''ηρωϊκή έξοδο''!
     Έξοδο όμως προς τα πού;
     Προς τον γκρεμό της χώρας και των πολιτών;
     Νομίζοντας ότι οι ίδιοι θα διασωθούν;
     Η εποχή απαιτεί σοβαρότητα και επαγρύπνιση. 
     Κοινωνική συνοχή. 
     Σύμπνοια μεταξύ πολιτών.
     Ο εχθρός είναι λαβωμένος κι επικίνδυνος.
     ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
     Η κυβέρνηση αυτή ψυχορραγεί.
     Ας την βοηθήσουμε να βγεί η ψυχή της μιά ώρα αρχύτερα..

 Από Ουδέν Σχόλιον, μοντάζ Γρέκι 
ΠΗΓΗ:sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

ΑΠΕΡΓΙΑ

"ΤΟ 2020 ΣΤΟ 47,5% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ"! H Μorgan Stanley "πέθανε" το succes story με υποβάθμιση των ελληνικών ομολόγων


Σε «ουδέτερη» θέση από «πρόταση για αγορά», υποβάθμισε τα ελληνικά ομόλογα η Morgan Stanley, καθώς θεωρεί πως το πολιτικό ρίσκο δεν έχει ξεπεραστεί, ενώ τα ερωτηματικά σχετικά με την επίτευξη των στόχων του προγράμματος διάσωσης αυξάνουν.

Από την άλλη πλευρά ενώ η μεταβλητότητα  στις διεθνείς αγορές αυξάνει, στο εσωτερικό της Ελλάδας η θετική δυναμική ( momentum) της οικονομίας έχει υποχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Για την αμερικανική τράπεζα πάντως, για να υπάρξει μεσοπρόθεσμα αξία των ελληνικών ομολόγων θα απαιτηθεί βελτίωση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, αναβαθμίσεις  από τους οίκους αξιολόγησης και αύξηση της ζήτησης από τους επενδυτές για τους ελληνικούς τίτλους. Έτσι αναθεωρεί προς τα κάτω  την δίκαιοι τιμή των ελληνικών ομολόγων στο 47,5% από 52,5% της ονομαστικής τους αξίας.

"Φέξε μου και γλίστρησα", δηλαδή...

Χωρίς αναδιάρθρωση αλλά με πρόσθετη ελάφρυνση του χρέους ώστε να κινηθεί στο 120% του ΑΕΠ η δίκαιη τιμή για τα ελληνικά ομόλογα εκτιμάται μόλις στο 47,5% της ονομαστικής τους αξίας. Δηλαδή το 2020 ή το 2022 που υποτίθεται θα μειωθεί το χρέος στο 120% του ΑΕΠ τα ελληνικά ομόλογα θα έχουν αξία μόλις το 47,5% της αξίας τους

Αντίθετα  με βάση τρία σενάρια η "δίκαιη" τιμή τους κατά την Morgan Stanley εκτιμάται ως εξής:
1.(πιθανότητες 70%). Αναδιάρθρωση μέσω «κουρέματος»  μόνο των δανείων του επίσημου τομέα κατά 53,5% η δίκαιοι τιμή των ελληνικών τίτλων εκτιμάται στο 51,25%.

2. (πιθανότητες 20%):   Κούρεμα των δανείων του επίσημου τομέα κατά 53,5% αλλά και των ομολόγων που βρίσκονται στα χέρια των ιδιωτών ώστε το χρέος να πέσει στο 90% του ΑΕΠ. Σε αυτήν την περίπτωση η δίκαιη τιμή υπολογίζεται  στο 37,2% της ονομαστικής τους αξίας.
3. (πιθανότητες 10%):  Ίδιες απώλειες τόσο για τον ιδιωτικό τομέα  όσο και τον επίσημο, ώστε το χρέος να πέσει στο 90%. Οι απώλειες για τους ιδιώτες θα φθάσουν στο 60%, ενώ η  δίκαιη τιμή για τα ελληνικά ομόλογα υποχωρεί  στο 25,25% της ονομαστικής τους αξίας.

Συμπερασματικά: Όχι απλώς δεν υπάρχει succes story, αλλά ακόμα και να φτάσουμε στο 120% το χρέος τα ελληνικά ομόλογα που αντικατοπρίζουν την πραγματική κατάσταση και προοπτική μιας οικονομίας θα αξίζουν λιγότερο από το μισό της αξίας τους!

Αυτό σημαίνει ότι ανάκαμψη για την οικονομία πολύ δύσκολα θα έρθει ακόμα και το 2020...

ΠΗΓΗ: defencenet.gr