Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Η Trafigura αυξάνει το ποσοστό του ιταλικού διυλιστηρίου Saras στο 12,5%

 




Ο παγκόσμιος έμπορος εμπορευμάτων Trafigura αύξησε το μερίδιό του στο ιταλικό διυλιστήριο Saras στο 12,46% από 5,23%, δήλωσαν οι εταιρείες την Παρασκευή, ενισχύοντας τη θέση της Trafigura στις ροές πετρελαίου στη Μεσόγειο.

Η κίνηση έρχεται μια εβδομάδα αφότου..

Το διυλιστήριο Schwedt της Γερμανίας θα λειτουργεί στο 70% της δυναμικότητας από τον Ιούνιο





Το γερμανικό διυλιστήριο πετρελαίου Schwedt θα λειτουργεί στο 70% της δυναμικότητας από τον Ιούνιο, δήλωσε ο Γερμανός υφυπουργός Michael Kellner την Παρασκευή καθώς υποδέχτηκε ένα τάνκερ που έφτασε στον τερματικό σταθμό του Γκντανσκ στην Πολωνία με μη ρωσικό πετρέλαιο καθ' οδόν προς το..

Ρεκόρ στις εξαγωγές αμερικανικού αργού τον Μάρτιο - Έφθασαν στα 4,5 εκατ. βαρέλια την ημέρα

 






Οι αγωγοί πετρελαίου από το κορυφαίο κοίτασμα σχιστολιθικού πετρελαίου των ΗΠΑ μέχρι το Χιούστον που έχουν μείνει μισοάδειοι γεμίζουν ξανά καθώς η αυξανόμενη παραγωγή έχει απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου στις γραμμές προς τον κύριο εξαγωγικό κόμβο του νότιου Τέξας στο Corpus Christi σύμφωνα..

Baker Hughes: Μειώθηκαν οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ

 





Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ μειώθηκε αυτή την εβδομάδα στο χαμηλότερο επίπεδο σχεδόν ενός έτους, καθώς οι πλατφόρμες φυσικού αερίου κατέγραψαν τη μεγαλύτερη πτώση σε μια εβδομάδα από τον Φεβρουάριο του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία..

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΔΡΕΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑ ΕΛ.ΠΕ


Ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, επισκέφθηκε με τους υποψήφιους Βουλευτές Δυτικής Αττικής στις 11/5 τα Ελληνικά Πετρέλαια. Συνομίλησε με τους εργαζομένους, το Σωματείο και επισκέφθηκε την διοίκηση της εταιρείας όπου έγινε ένας..