Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Υπολογίστε ONLINE Tην Αποζημίωση σας


Υπολογίστε την Αποζημίωση σας .

ΠΗΓΗ:kepea.gr

Ψέμα και λωποδυσία, ένα τσιγάρο δρόμος!..


Για να κοροϊδέψεις τον άλλο με κάποια επιτυχία, πρέπει να είσαι και στοιχειωδώς έξυπνος.
     Τούτοι εδώ όχι μόνον έχουν κάνει τάμα να μην πουν καμία αλήθεια,
     ..αλλά είναι και παντελώς βλάκες.

     Δεν μπορεί να βγαίνουν κάθε λίγες μέρες και να δίνουν τέτοια στοιχεία με τόση ακρίβεια και να περιμένουν πως θα γίνουν πιστευτοί: '' Οι πρόσφυγες στην χώρα είναι 42.672 '', λένε την μιά μέρα. '' Οι
πρόσφυγες και μετανάστες έχουν καταμετρηθεί και είναι 53.846 και μισός '', βρίσκουν την άλλη.

     Ώπα ρε φιλαράκια! Τέτοια ακρίβεια;
     Εδώ στο σπίτι σου καλείς κόσμο για Πάσχα, και δεν ξέρεις αν έρθουν 14 ή καμιά εικοσιπενταριά!
     Που δεν έχουν να..

Οι "αήττητες" ρωσικές πετρελαϊκές: Επιβίωσαν στον πόλεμο τιμών και κυρώσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι "αήττητες" ρωσικές πετρελαϊκές: Επιβίωσαν στον πόλεμο τιμών και κυρώσεων
Σθεναρή αντίσταση στον "πόλεμο" τιμών και κυρώσεων προβάλλουν οι ρωσικές πετρελαϊκές, που, παρότι λαβωμένες, δεν φαίνεται –τουλάχιστον προς ώρας– να γονατίζουν από το εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον χαμηλού περιθωρίου κέρδους και δύσκολης πρόσβασης στη χρηματοδότηση στο οποίο λειτουργούν τα τελευταία χρόνια. Την ώρα, μάλιστα, που οι αμερικανικές εταιρείες ενέργειας διαβαίνουν η μία μετά την άλλη την πόρτα της χρεοκοπίας, υπό το βάρος της καθίζησης των τιμών του πετρελαίου, οι αντίστοιχες ρωσικές κατάφεραν να επιβιώσουν στη διπλή μάχη των κυρώσεων της Δύσης και του φθηνού πετρελαίου.

Μάλιστα, σε έκθεσή της αυτή την εβδομάδα η Fitch σημειώνει πως ..

Αυτή την Αριστερά, τη χρειαζόματε!



ΠΗΓΗ:sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Ο αγωγός TAP και τι αναμένεται να σηματοδοτήσει στην περιοχή

Ο αγωγός TAP και τι αναμένεται να σηματοδοτήσει στην περιοχή
Στις 17 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των αρχηγών κρατών διέλευσης (Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία, Ελλάδα και Ιταλία) καθώς και εκπροσώπων της Κομισιόν και των ΗΠΑ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάσει την κατασκευή του Διαδρατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου, TAP. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι και οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας του TAP αλλά και της βουλγαρικής κυβέρνησης, αφού ο διασυνδετήριος αγωγός IGB που προωθείται παράλληλα, θα δώσει τη δυνατότητα μεταφοράς αζερικού αερίου μέσω του TAP και στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων. Ο TAP είναι το έργο που δικαιώνει τον..

Αποψη: ΕΛΠΕ, Επενδύσεις για ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου


Σ​​αράντα ένα χρόνια πριν, το 1975, το ελληνικό Δημόσιο ιδρύει τη Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου (ΔΕΠ), με δύο στρατηγικούς στόχους, να ελέγχει και να εγκρίνει τις εργασίες παραγωγής υδρογονανθράκων στην περιοχή του Πρίνου και να ερευνήσει τη χώρα για να ανακαλύψει και άλλα κοιτάσματα. Δύο φωτισμένοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι (Κ. Κονοφάγος και Κ. Ζάχος) οργανώνουν και στελεχώνουν την εταιρεία σε πρότυπα μεγάλης πετρελαϊκής πολυεθνικής. Η ΔΕΠ υλοποιεί επιτυχώς και τους δύο στόχους, συμμετέχοντας ουσιαστικά σε όλες τις εργασίες έρευνας, ανάπτυξης κοιτασμάτων και παραγωγής υδρογονανθράκων στην Ελλάδα υπό διάφορες ιδιότητες (εντολοδόχος, συμπράττων ανάδοχος, εκπρόσωπος του Δημοσίου, ελεγκτής, διαιτητής, κ.ά.).

Η μετεξέλιξη της ΔΕΠ (ΔΕΠ – ΕΚΥ το 1985, Ελληνικά Πετρέλαια το 1998) βρίσκει σήμερα τον κλάδο έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων να αποτελεί μια..

NASA: Ο άξονας περιστροφής της Γης μετανάστευσε προς τον Καναδά και τώρα πλησιάζει την Αγγλία


Η υπερθέρμανση του πλανήτη φαίνεται πως επιφυλάσσει ακόμα πιο δυσάρεστες συνέπειες για το μέλλον μας, σύμφωνα με την NASA.

Το φαινόμενο, το οποίο αφορά στην αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη με κυριότερη συνέπεια το λιώσιμο των πάγων, έχει μεταβάλει τον τρόπο με τον οποίο η Γη περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της.
Έρευνα της NASA που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Science Advances εξηγεί ότι από το 1899 ο άξονας περιστροφής της Γης…