Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η αντεπίθεση του Ελληνισμού

Από το lygeros.org
Το πλήθος δεν είναι μάζα αλλά λαός. Το Συλλαλητήριο δεν είναι μόνο συγκέντρωση αλλά ανάγκη έκφρασης του ελληνικού λαού όταν υπάρχει κρίση που αφορά στα εθνικά θέματα. Διότι δεν μπορούμε συνεχώς να μιλούμε για αδυναμίες και να εξηγούμε με αυτόν τον ασθενή τρόπο την έλλειψη ή ακόμα και την απουσία οποιασδήποτε αντίστασης.

 Δεν μπορεί κάθε πολιτικός όποιος και να είναι, όποια και να είναι η αξία του να μην υπηρετεί τον λαό και να σέβεται την ιστορία του. Δεν μπορεί μια ιδεολογία να προσπαθεί ..

Χρέη 200 εκατ. δολ. προς διεθνείς πετρελαϊκούς ομίλους ξεπλήρωσε τον Ιανουάριο η Αίγυπτος

Από το energypress.gr
Το αιγυπτιακό κράτος αποπλήρωσε προς ξένους πετρελαϊκούς ομίλους εκκρεμείς οφειλές της τάξεως των $200 εκατ., όπως δήλωσε πρόσφατα ο Αιγύπτιος υπουργός Οικονομικών Al Garhy.

Ο κ. Al Garhy συμπλήρωσε ότι προτίθεται να..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΣΕΕΠ για συνάντηση με ΤΑΙΠΕΔ

Από το pseep.gr
Την κατηγορηµατική τους αντίθεση στο ενδεχόµενο περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ εξέφρασαν οι εργαζόµενοι σε σηµερινή τους συνάντηση µε τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕ∆ κο Ξενόφο Άρη στα γραφεία του Σωµατείου µας.
Ο κος Ξενόφος µας επιβεβαίωσε την πρόθεση του ΤΑΙΠΕ∆ να προχωρήσει στην διαδικασία πώλησης των µετοχών, όπως προβλέπουν οι σχετικές συµφωνίες µε τους δανειστές. Το Σωµατείο από πλευράς του κατέστησε σαφές µε κατηγορηµατικό τρόπο ότι: