Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Πολωνία και Γερμανία κοντά σε συμφωνία για κυρώσεις στον αγωγό Ντρούζμπα

 



Tην υποστήριξη της Γερμανίας επιδιώκει η Πολωνία, για την επιβολή κυρώσεων της ΕΕ στο πολωνο-γερμανικό τμήμα του αγωγού αργού πετρελαίου Ντρούζμπα, ώστε η Βαρσοβία να εγκαταλείψει τη συμφωνία για την αγορά ρωσικού πετρελαίου το επόμενο έτος χωρίς..

«Μπλόκο» Μητσοτάκη στις έρευνες πετρελαίου: Πώς αντιδρούν Helleniq Energy και Energean

 





Στοπ στις έρευνες για πετρέλαιο στην Ελλάδα, φαίνεται να βάζουν οι προχθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που είπε ότι οι εξορύξεις πετρελαίου δημιουργούν κίνδυνο για το περιβάλλον και  διαχώρισε ουσιαστικά τις έρευνες για πετρέλαιο από..

Συνεργασία για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών






 «Όλοι θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς…» Η εκστρατεία Orange The World ξεκινά και φέτος με 16 ημέρες ακτιβισμού κατά της βίας λόγω φύλου . Ξεκινώντας στις 25 Νοεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών - η εκστρατεία στοχεύει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και της ανταλλαγής γνώσεων σχετικά με..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ.

 

 

Υδρογονάνθρακες: Επέκταση ερευνών νότια της Κρήτης από την ExxonMobil - «Παρούσα» και η Chevron

 





Tην επέκταση των ερευνών για υδρογονάνθρακες στην περιοχή της Κρήτης που διεξάγει η ExxοnMobil, νοτιότερα του ορίου που προσδιόριζε η NAVTEX της 7ης Νοεμβρίου θα προβλέπει νέα NAVTEX, η οποία -σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα εκδοθεί τις ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ