Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΕΛΠΕ: Γι’ αυτό βλέπετε άσπρο καπνό από τις καμινάδες των διυλιστηρίων στη Θεσσαλονίκη



 Σε ενέργειες για την αποκατάσταση τεχνικού προβλήματος σε μία μεμονωμένη μονάδα παραγωγής των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης οφείλεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου εταιρειών “Ελληνικά Πετρέλαια”, ο λευκός καπνός σε δύο καμινάδες του διυλιστηρίου, που είναι ορατός από τις γύρω περιοχές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των “Ελληνικών Πετρελαίων”, “πρόκειται..

Napo in... season's greetings

 


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ENERGEAN !!! ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ !!!

 




Θα ήταν αδιανόητο να μην γίνει ο έλεγχος, 

τον οποίο εμείς οι ίδιοι ζητήσαμε"

Το ότι η Διοίκηση της Energean είναι σε πλήρη σύγχυση το γνωρίζουμε μήνες τώρα. Προσπαθεί με την μέθοδο άλλα λέμε άλλα εννοούμε και άλλα πράττουμε να μπερδέψει εργαζόμενους, θεσμικά όργανα και ΜΜΕ, αλλά το μόνο ..

Δωρεά στο Βοστάνειο έγχρωμος υπερηχοτομογράφος αξίας €48.000

 




Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την προσφορά τους προς το Νοσοκομείο στις εταιρείες ELPEN A.E. και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. για την ευγενική δωρεά προς το..

Η ΓΣΕΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ

 



Η ΓΣΕΕ ενώνει τη φωνή της με γυναικείες οργανώσεις και συλλογικότητες στην Πρωτοβουλία κατά των Γυναικοκτονιών.

Δηλώνει ότι η στάση των συνδικάτων είναι ρητή και σαφής.

Ο έμπρακτος σεβασμός της αξιοπρέπειας του ανθρώπου οφείλει να ..

Κλιματική αλλαγή: Πετρέλαιο και φυσικό αέριο απειλούνται από ακραία καιρικά φαινόμενα

 


Από ακραία καιρικά φαινόμενα, που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή απειλούνται τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο,

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη η απειλή αφορά την πρόσβαση σε κοιτάσματα 600 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου ή ποσοστό 40% της παγκόσμιας..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ

 


Chevron Phillips Chemical to build propylene unit in Texas

 


Chevron Phillips Chemical announced today plans to expand its propylene business with an FID for a new C3 splitter unit. The unit’s location will be in Baytown, Texas, within the company’s Cedar Bayou facility. Its expected capacity is 500,000 tpy with targeted start up in 2023. The company chose S&B Engineers and Constructors to..

Τιμή ηλεκτρισμού πόοοσο; Έρχονται ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ αυξήσεις στις τιμές των ΤΡΟΦΊΜΩΝ, το νέο έτος.

 


Τρέμουλο πιάνει πλέον τους καταναλωτές, κάθε φορά που έρχεται ένας νέος λογαριασμός για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Οι κερδοσκόποι κάνουν καθημερινό πάρτι στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, καθώς τα χρηματοοικονομικά κέρδη είναι πιο εύκολα και πιο γλυκά απ' τα κέρδη της πώλησης ηλεκτρισμού. "Ο ανταγωνισμός πολλών παρόχων θα ρίξει τις τιμές" είναι το παραμυθάκι που σέρβιραν..

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΣΕΕΠ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ENERGEAN

 


“ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ENERGEAN ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΟ”

  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τις μεγάλες διασυνδέσεις της Energean όπως επίσης και τα μεγάλα ποσά που έχει διαθέσει για την επικοινωνιακή παραπληροφόρηση.

Είμαστε όμως υπερήφανοι για τον δυναμικό αγώνα μας απέναντι στην αυθαιρεσία της και ότι..

China's refinery output rebounds further to plug diesel crunch



 China's daily crude oil throughput rebounded again in November as state refiners ramped up output to plug a diesel shortage and independent refiners also raised production on healthy margins, data showed on Wednesday.

Processing volumes in November were at 59.64 MM tons, data from the ..