Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Μια νέα εποχή για την προστασία των εργαζομένων - έναρξη του στρατηγικού πλαισίου OSH της ΕΕ 2021-2027



Στις 28 Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινιάζει επισήμως το φιλόδοξο νέο στρατηγικό της πλαίσιο για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία , με στόχο τη διατήρηση της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο εργασίας.

Η εστίασή της είναι σαφής: πρόβλεψη και διαχείριση αλλαγών , βελτίωση της πρόληψης ατυχημάτων και ασθενειών στο χώρο εργασίας και αύξηση της ετοιμότητας..

Sluggish jet demand to cap European crude refinery runs

 




A recovery in European jet fuel demand to pre-pandemic levels is years away, forcing regional refiners to continue blending the aviation fuel into diesel, and keeping a lid on their crude runs, consultancy FGE Energy said.

FGE sees jet/kerosene demand in Europe at the end of 2022 reaching 75% of 2018-2019 levels only, meaning European refiners will continue to blend a large volume of jet into..

Energean: Νέες γεωτρήσεις στο Ισραήλ – Ανακάλυψη πάνω από 1 δισεκ. βαρελιών ισοδυνάμου πετρελαίου



 

Στην Stena Drilling ανέθεσε η Energean Israel, θυγατρική του ομίλου Energean plc (LSE: ENOG, TASE: אנאג ) το νέο γεωτρητικό πρόγραμμα ανάπτυξης στην θάλασσα του Ισραήλ, το οποίο θα εκτελεστεί στη διάρκεια του 2022-2023, με στόχο την ανακάλυψη πάνω από 1 δισεκ. βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου, στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε φυσικό αέριο.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο με την Stena Drilling προβλέπει ..

Πτώση Κατά 4,5% της Παραγωγής των Διυλιστηρίων στις ΗΠΑ



Κατά 4,5% υποχώρησε η παραγωγική δυναμικότητα στα διυλιστήρια στις ΗΠΑ πέρυσι, στα 18,13 εκατ. βαρέλια ημερησίως (bpd), σε σχέση με το ρεκόρ των 18,98 εκατ. bpd έναν χρόνο νωρίτερα και χαμηλότερα από τα επίπεδα του 2016, όταν η παραγωγική δυναμικότητα διαμορφώθηκε στα 18,3 bpd. Στην ανακοίνωση των στοιχείων αυτών προέβη η Διοίκηση Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ) την περασμένη Παρασκευή, με την..

Το "βάστα ΟΠΕΚ" και οι προσδοκίες για το πετρέλαιο στο εξής - Παραμένει χαμηλά η σχιστολιθική παραγωγή και το παιχνίδι καθορίζουν οι κρατικοί παίκτες

 


Η πετρελαϊκή αγορά έχει μπει σε μια περίοδο αυξημένης ζήτησης και περιορισμένης παραγωγής ως αποτέλεσμα της πανδημίας και των στρατηγικών επιλογών μεγάλων παικτών, όπως η Σαουδική Αραβία. Το αποτέλεσμα είναι η απότομη άνοδος της τιμής που δεν αποκλείεται να συνεχιστεί για το υπόλοιπο του έτους με ότι συνεπάγεται αυτό.

Ένα βασικό πράγμα που έχει αλλάξει σε σχέση με το..