Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ: Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ: Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: " Οι Κρητικοί όταν βρίσκονται μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα έχουν πάνω τους κάτι το μυθώδες . Φαντάζουν σαν τους μυθικούς ήρωες . Είνα...

Ευρωπαϊκά Θέματα » Μείωση 2% Σημείωσαν οι Ευρωπαϊκές Εκπομπές Ρύπων Πέρυσι

Ευρωπαϊκά Θέματα » Μείωση 2% Σημείωσαν οι Ευρωπαϊκές Εκπομπές Ρύπων Πέρυσι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ!!!: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ( ή μάλλον μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ….! ! !  ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ Μ..

Οι φάλαινες ρυθμίζουν την ακοή τους σύμφωνα με έρευνα



Είναι γνωστό ότι για τα δελφίνια και τις φάλαινες ο κόσμος σχηματίζεται από ήχους, καθώς κυνηγούν και ταξιδεύουν ακολουθώντας την ηχώ στο νερό.
Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι οι φάλαινες μπορούν να προσαρμόσουν την ακοή τους.
Αυτό προέκυψε από έρευνα που διεξήγαγαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης, οι οποίοι μελέτησαν για αξιόλογο χρονικό διάστημα μια θηλυκή φάλαινα εν ονόματι Κίνα. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρεμιέρα αύριο για τις Πανελλήνιες

Οι υποψήφιοι θα ξεκινήσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει τη Δευτέρα η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η ώρα έναρξης των εξετάσεων είναι στις 8:30 το πρωί, και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α') θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Εγκέλαδος χτύπησε τη Β. Ιταλία





Σεισμική δόνηση, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων, σημειώθηκε στις 05.04 (ώρα Ελλάδας) μεταξύ της Μπολόνια και της Φεράρα στη Βόρεια Ιταλία. 
Μέχρι στιγμής έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν. Τέσσερις απεγκλωβίστηκαν νεκροί, δύο υπέστησαν καρδιακή προσβολή, ενώ δεκάδες κτήρια έχουν καταρρεύσει. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μ.Μ.Ε., ανάμεσα στους νεκρούς είναι δύο Ιταλοί, μία Ιταλίδα και ένας Μαροκινός. Οι άνδρες εργάζονταν στη διάρκεια της νύχτας σε εργοστάσια στις περιοχές της Μόντενα και της Φεράρα και έχασαν τη ζωή τους από τον ισχυρό σεισμό που «χτύπησε» τη Βορειοανατολική Ιταλία, όπως ανακοίνωσαν η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και η Πυροσβεστική.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σήμερα η διεξαγωγή της 33ης Μαραθώνιας πορείας ειρήνης

Σήμερα η διεξαγωγή της 33ης Μαραθώνιας πορείας ειρήνης

Σε λειτουργία το φορολογικό φόρουμ!

Σε λειτουργία το φορολογικό φόρουμ!: Ανταλλάξτε απόψεις και λύστε γρήγορα και εύκολα κάθε απορία για φορολογικά και εργατικά ζητήματα
Picture 0 for Σε λειτουργία το φορολογικό φόρουμ!

Citypress-gr®: Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Ποντίους για εγκλήματα εναντ...

Citypress-gr®: Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Ποντίους για εγκλήματα εναντ...: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;;; Μια ψύχραιμη προσέγγιση του ιστορ...

Ειδήσεις » Ελληνικές » Επιδοτήσεις 34,8 εκατ. για «Πράσινα» Προϊόντα

Ειδήσεις » Ελληνικές » Επιδοτήσεις 34,8 εκατ. για «Πράσινα» Προϊόντα

Περιβάλλον » H Shell Απειλεί την Greenpeace

Περιβάλλον » H Shell Απειλεί την Greenpeace