Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Η Σαουδική Αραβία ο μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου της Κίνας το 2020

 




Η Σαουδική Αραβία, ο μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου στον κόσμο, υπερίσχυσε της Ρωσίας και διατηρεί κατάταξή της ως ο κορυφαίος προμηθευτής αργού πετρελαίου της Κίνας το 2020, σύμφωνα με στοιχεία της κινεζικής κυβέρνησης την Τετάρτη 20/1/2021.

Η ζήτηση πετρελαίου στην Κίνα, τον κορυφαίο εισαγωγέας πετρελαίου στον κόσμο, παρέμεινε..

Δείκτες Κλίματος Αγοράς Εργασίας: Μεγάλη μείωση εισοδημάτων στους εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα Σχεδόν 6 στους 10 εργαζόμενους δηλώνουν μείωση εισοδημάτων – Το 36% δηλώνει μείωση μεγαλύτερη του 21% Αρνητικά αξιολογούν την ραγδαία ανάπτυξη της τηλεργασίας

 


Η ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Εργασίας δίνουν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα ειδικής θεματικής έρευνας κοινής γνώμης, η οποία απευθύνεται σε εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα, για την καταγραφή-μέτρηση και συγκριτική αποτίμηση δεικτών κλίματος αναφορικά με την εξέλιξη των αμοιβών, την ασφάλεια της θέσης εργασίας τους, την τηλεργασία.

Σε συνέχεια ανάλογης έρευνας του Οκτωβρίου του 2020, καταγράφονται..

Υποστήριξη της μυοσκελετικής υγείας στην εργασία — μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε



 



Ποιες είναι οι μυοσκελετικές διαταραχές (MSD) που συνδέονται με την εργασία, γιατί είναι τόσο σημαντική η πρόληψή τους και πώς επιτυγχάνεται; Θα βρείτε όλες τις απαντήσεις στο νέο ενημερωτικό μας δελτίο!

Το δελτίο αποτελεί έναν ανεκτίμητο και πρακτικό πόρο ενημέρωσης..

Το NNPC της Νιγηρίας επιδιώκει προπληρωμή πετρελαίου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την ανανέωση του διυλιστηρίου Port Harcourt

 





Η κρατική εταιρεία πετρελαίου της Νιγηρίας NNPC βρίσκεται σε συνομιλίες για να συγκεντρώσει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε προπληρωμή με εμπορικές εταιρείες για να ανακαινίσει το μεγαλύτερο συγκρότημα διύλισης στο Port Harcourt, ανέφεραν πηγές εξοικειωμένες με τις συζητήσεις.

Εάν ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση, η μακροχρόνια αποκατάσταση του διυλιστηρίου αναμένεται ..

ΥΕΘΑ: Πρόγραμμα ηλεκτρονικής παρακολούθησης αγωγού καυσίμου ΠΑ

 


«Το κόστος υλοποίησης για το εν λόγω πρόγραμμα εκτιμήθηκε στα 12 εκατ. ευρώ, ωστόσο θα οριστικοποιηθεί επακριβώς κατόπιν του αναλυτικού προσδιορισμού του μεγέθους και της έκτασης των επεμβάσεων στο δίκτυο του αγωγού, καθώς και της τεχνολογίας που θα επιλεγεί για την υλοποίηση. Επιπλέον, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπήρξε ομόφωνη γνωμοδότηση της Κεντρικής Γνωμοδοτικής Επιτροπής Προμηθειών (ΚΓΕΠ) της ΓΔΑΕΕ, η οποία..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ

 




Συναδέλφισσες, -οι

Σήμερα ήταν η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι 660 συνάδελφοι μετά την αναβολή της προσωρινής διαταγής στις 7/10/2020, η οποία παρέπεμψε στην σημερινή διαδικασία ύστερα από την μη..

Η ADNOC επιδιώκει συνεργασίες με αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες



 



Η Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου του Αμπού Ντάμπι (ADNOC) επιδιώκει να δημιουργήσει συνεργασίες με εταιρείες από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την ανάπτυξη μη συμβατικών πετρελαϊκών πόρων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της ADNOC, Sultan Ahmed Al Jaber, την Τρίτη.

Τα ΗΑΕ, ένας από τους μεγάλους παραγωγούς του ΟΠΕΚ, προσπαθούν..