Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Υπεγράφη 5ετής συμφωνία Ρωσίας και Ουκρανίας για την διέλευση φυσικού αερίου προς την Ευρώπη

Από το worldenergynews.gr
Το Κίεβο και η Μόσχα ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν χθες 30/12, αργά, έπειτα από δύσκολες διαπραγματεύσεις, συμβόλαιο για την διέλευση του ρωσικού φυσικού αερίου που προορίζεται για την Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας, αίροντας τις ανησυχίες για μία νέα κρίση εν μέσω του χειμώνα.

«Η Ουκρανία υπέγραψε συμβόλαιο διέλευσης..

EastMed: Η πιο ανταγωνιστική επιλογή μεταφοράς του αερίου της Αν. Μεσογείου

Από το capital.gr
O αγωγός φυσικού αερίου EastMed είναι η επιλογή που συγκεντρώνει τα περισσότερα οικονομικά και πολιτικά πλεονεκτήματα για τη μεταφορά φυσικού αερίου από την Ανατολική Μεσόγειο προς την Ευρώπη. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τις προκαταρκτικές μελέτες για το έργο που εκπονήθηκαν για λογαριασμό της εταιρείας ΥΑΦΑ Ποσειδών που διαχειρίζεται το έργο, στην οποία συμμετέχουν με ποσοστά 50%-50% η ΔΕΠΑ και η ιταλική Edison.

Υπενθυμίζεται ότι..

Τι θα συμβεί εάν δεν πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές τα ρομπότ

Από το slpress.gr
Οι νέες τεχνολογίες της ρομποτικής, των υπολογιστών και της τεχνητής νοημοσύνης, διευρύνουν την αυτοματοποίηση στην παραγωγική διαδικασία και αυξάνουν ως εκ τούτου το επίπεδο παραγωγικότητας των επιχειρήσεων. Αποτέλεσμα είναι η ίδια ποσότητα των προϊόντων, που εμπεριέχει και την βελτίωση της ποιότητας τους, να παράγεται με λιγότερους εργαζόμενους.

Έτσι, ο συνδυασμός της σημαντικής αύξησης (30%) του επιπέδου της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και της μείωσης..