Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Είναι ανεξάντλητο το πετρέλαιο στην Βόρεια Θάλασσα;

Από το naftikachronika.gr
Σε πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου στην Σκωτία υποστηρίζεται ότι τόσο η βρετανική όσο και η σκωτσέζικη βιομηχανία πετρελαίου εισέρχονται στην τελευταία δεκαετία του παραγωγικού τους βίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η ερευνητική ομάδα, υπό τον καθηγητή Roy Thompson (School of GeoSciences | The University of Edinburgh), τα αποθέματα τόσο σε πετρέλαιο όσο και σε φυσικό αέριο θα εξαντληθούν μέσα ..

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΕΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Από το ekeda.gr
Τη στιγμή που η Δυτική Αττική προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της , τη στιγμή που οι οικείοι των θυμάτων πενθούν για τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, οι πολιτικοί ξιφουλκούν μεταξύ τους για το ποιος έχει τις λιγότερες ευθύνες.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής επειδή δεσμεύτηκε από την αρχή ότι στην ώρα του θα τοποθετηθεί, θεωρούμε ότι τώρα είναι η ώρα  καθένας  από εμάς να μιλήσει, να μην αφήσει τον χρόνο να σκεπάσει ένα..

Πενταετή συμφωνία προμήθειας με τη Rosneft υπέγραψε η Motor Oil

Από το energypress.gr
Σύμβαση αμοιβαίας προμήθειας αργού πετρελαίου και πετρελαιοειδών για τα επόμενα πέντε χρόνια υπέγραψε η Motor Oil με τη Rosneft, τη μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρία της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε η ρωσική εταιρία. 

Σύμφωνα με τη Rosneft, η συμφωνία, που υπογράφτηκε ..