Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

H Colonial Pipeline Κατέβαλε Λύτρα 5 Εκατ. Δολ. στους Χάκερ Λίγες Ώρες Μετά την Επίθεση

 


Η Colonial Pipeline κατέβαλε σχεδόν 5 εκατ. δολάρια σε ανατολικοευρωπαίους χάκερ την Παρασκευή, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η εταιρεία δεν είχε καμία πρόθεση να πληρώσει λύτρα για την αποκατάσταση του μεγαλύτερου αγωγού καυσίμων στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πηγές του Bloomberg η εταιρεία κατέβαλε τα λύτρα σε μη..

Γιάνης Βαρουφάκης: Χάνουμε την τεράστια δυνατότητα τα ΕΛΠΕ να είναι ο δημόσιος μοχλός για τη πράσινη μετάβαση

 





Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης στα γραφεία του κόμματος με εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων στα «Ελληνικά Πετρέλαια», παρουσία του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη και του υπεύθυνου της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και Κινηματικής Εξόρμησης (ΟΕΣΚΕ) του κόμματος, Κώστα Μαρματάκη.

Οι εκπρόσωποι του σωματείο των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ έθεσαν..

Ανακοίνωση ΚΕΦΕΠ

 


Το ολοκληρωτικό ξεπούλημα των ΕΛΠΕ στον όμιλο Λάτση δεν πρέπει να περάσει

 


Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ για το νέο προκλητικό δώρο, που χαρίζει στον όμιλο Λάτση, εκχωρώντας του το δικαίωμα του Δημοσίου να διορίζει την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (7 μέλη από τα 13) των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ (ΕΛΠΕ) και επομένως το στρατηγικού χαρακτήρα δικαίωμα να ορίζει και το μάνατζμεντ.

Με βάση το νόμο 4706/2020, που αφορά τη λεγόμενη εταιρική διακυβέρνηση, που ψήφισαν από κοινού..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στο πλαίσιο των επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στη νέα προσπάθεια πλήρους Ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ, πραγματοποιήθηκε χθες 12/05/21 συνάντηση Εκπροσώπων του Σωματείου μας, παρουσία του νομικού μας συμβούλου, με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που υπενθυμίζουμε πως έχει στην κατοχή του, το σύνολο των μετοχών του Ελληνικού Δημοσίου. Αφού έγινε πλήρης ενημέρωση προς το ΤΑΙΠΕΔ των θέσεών μας και αφού τοποθετήθηκε και επί του νομικού σκέλους ο Νομικός μας κος Τοκατλίδης, ξεκαθαρίσαμε πως δεν θα επιτρέψουμε μεθοδεύσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τα δικαιώματα του ελληνικού δημοσίου και κατ΄ επέκταση του ελληνικού λαού και να γίνουν..

Νέα δωρεά 5.500 αντιδραστηρίων στο Θριάσιο από τα Ελληνικά Πετρέλαια

 


Από την εμφάνιση της πανδημίας στη χώρας μας ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται σταθερά και αδιάλειπτα δίπλα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα στήριξης ύψους 8.000.000 ευρώ, που ενισχύει τη δυναμικότητα των νοσοκομείων και θωρακίζει τη δημόσια υγεία.  

Για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν οι ανάγκες της Δυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας "ΘΡΙΑΣΙΟ", στο οποίο..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

 


Τυπικά ανοιχτή διατηρεί η ΕΔΕΥ την πιθανότητα παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης του κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Επανομής

 



Σε ετοιμότητα να αξιολογήσει κάθε εμπεριστατωμένη και σύμφωνη με το νόμο εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με την εκμετάλλευση του κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Επανομή, με βάση τα οικονομοτεχνικά δεδομένα, σύμφωνα με τις ισχύον πλαίσιο, παραμένει η ΕΔΕΥ, όπως δηλώνει σε έγγραφο που κατέθεσε πρόσφατα στη Βουλή, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Η ανακάλυψη του κοιτάσματος της Επανομής..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ

 


Ανακοίνωση ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ στα ΕΛΠΕ