Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Επίκαιρος όσο ποτέ

Η ΕxxonMobil εξετάζει τη δημιουργία μονάδας συναλλαγών

Αποτέλεσμα εικόνας για οπεκ
Από το euro2day.gr
H ΕxxonMobil εξετάζει να ανοίξει μια μονάδα συναλλαγών για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η κίνηση θα αποτελέσει μια μεγάλη στροφή για μια εταιρεία που δεν έχει εμπλακεί στην εμπορία του πετρελαίου άλλων παραγωγών και έχει επικεντρωθεί στην εξόρυξη, την παραγωγή και την διύλιση.

Ωστόσο, η παρατεταμένη βουτιά στις τιμές του αργού, η οποία έχει βυθίσει τα κέρδη των ενεργειακών εταιρειών, έχει οδηγήσει ..

Ο ΟΠΕΚ συζητάει μείωση παραγωγής κατά 4% - Η Ρωσία εμμένει στο "πάγωμα"

Αποτέλεσμα εικόνας για οπεκ
Από το energypress.gr
H Σαουδική Αραβία και οι υπόλοιπες χώρες του Περσικού Κόλπου που συμμετέχουν στον ΟΠΕΚ, είναι πρόθυμες να μειώσουν την παραγωγή κατά 4%, δήλωσαν υπουργοί Ενέργειας των χωρών αυτών στον Ρώσο ομόλογο τους, σύμφωνα με πηγές του Reuters.

H προσφορά έγινε σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση στο Ριάντ, όπου οι υπουργοί συναντήθηκαν την Κυριακή. Ωστόσο, ο Ρώσος υπουργός Αλεξάντερ Νόβακ τόινσε στους ομολόγους ότι η Μόσχα δεν θα μειώσει την παραγωγή, αλλά θα την παγώσει στα τρέχοντα επίπεδα. 

Η προσφορά για μείωση 4% θα κατατεθεί..

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ...


ΕΛΠΕ: Τα Αποτελέσματα των Γραπτών Εξετάσεων για την Πρόσληψη Χειριστών Λειτουργίας

Αποτέλεσμα εικόνας για ελπε
Από το energia.gr
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αξιολόγηση των γραπτών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένη εξωτερική εταιρεία, για την πρόσληψη Χειριστών Λειτουργίας στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, οι οποίοι πρόκειται να απασχοληθούν στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, πιστός στην διακήρυξή του για διαφάνεια και αξιοκρατία, διασφάλισε το αδιάβλητο της διαδικασίας  των γραπτών  εξετάσεων. 

Η όλη διαδικασία διεξήχθη απολύτως ομαλά και χωρίς προβλήματα. Για πρώτη φορά, ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων που έλαβαν μέρος ξεπέρασε τους 2.200 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η γραπτή διαγωνιστική διαδικασία ολοκληρώθηκε με τους υποψηφίους στη Θεσσαλονίκη πριν από ενάμιση μήνα.  

Τα αποτελέσματα της γραπτής αξιολόγησης βρίσκονται από...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΑ-ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΙΑΙΑ-ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

           Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων του Σωματείου μας, ολοκληρώθηκαν, με την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δ.Σ. την Τετάρτη 26/10/16.

           Σαν ΕΝΙΑΙΑ – ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ. θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους στα ΕΛΠΕ, για την καθολική συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες. Η συμμετοχή ξεπέρασε το 95% στέλνοντας ισχυρό μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, για τη συσπείρωση και τη στήριξή σας προς το Σωματείο.

           Παράλληλα σας..