Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Προσφορές που αρπάζουν τα πρωτοσέλιδα καλύπτουν τη μεγάλη πτώση στις συγχωνεύσεις και εξαγορές σχιστόλιθου

 



Οι αγορές ενέργειας ήταν άτονες το τρέχον έτος και φαίνεται ότι η αδιαθεσία και η πτώση έχουν εξαπλωθεί στον τομέα των συγχωνεύσεων και εξαγορών. Τα στελέχη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου έχουν γίνει ολοένα και πιο..

Η διαρροή αερίου αναγκάζει την Equinor να κλείσει τον κύριο τερματικό σταθμό εξαγωγής LNG





 Σε ένα ακόμη πλήγμα στη μοναδική εγκατάσταση εξαγωγής LNG στον κορυφαίο παραγωγό φυσικού αερίου της Ευρώπης, τη Νορβηγία, η μεγάλη ενεργειακή εταιρεία Equinor έκλεισε την Τετάρτη το εργοστάσιο LNG του Hammerfest λόγω διαρροής αερίου.

Το εργοστάσιο του Hammerfest εκκενώθηκε και δεν..

Η bp επέλεξε την τεχνολογία Ecofining της Honeywell για να αυξήσει την παραγωγή SAF παγκοσμίως

 





Η Honeywell ανακοίνωσε σήμερα ότι η bp επέλεξε την τεχνολογία Ecofining για να βοηθήσει στην υποστήριξη της παραγωγής βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων (SAF) σε πέντε εγκαταστάσεις.

Η τεχνολογία Honeywell UOP Ecofining θα εγκατασταθεί σε..

Η Lyondell Basell καθυστερεί την έξοδο της επιχείρησης για το 2025

  




Ο κατασκευαστής χημικών Lyondell Basell Industries δήλωσε την Τετάρτη ότι σχεδιάζει να καθυστερήσει την έξοδο από τις επιχειρήσεις διύλισης από το τέλος του έτους 2023 έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2025.

Η εταιρεία δήλωσε τον Απρίλιο ότι θα κλείσει το..

EIA: Αυξήθηκε η παραγωγή αργού τον Μάρτιο στις ΗΠΑ

 




Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξήθηκε τον Μάρτιο στα 12,696 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως, το υψηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του 2020, όταν η πανδημία του κορωνοϊού άρχισε να αποδεκατίζει την παγκόσμια ζήτηση ενέργειας, σύμφωνα με..