Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Η Energean προχωρεί στην ανάπτυξη των θαλάσσιων κοιτασμάτων ΝΕΑ/ΝΙ στην Αίγυπτο

 





Την λήψη της Τελικής Επενδυτικής Απόφασης για την ανάπτυξη των θαλάσσιων κοιτασμάτων στις παραχωρήσεις North El Amriya/ North Idku (NEA/NI) στην Αίγυπτο γνωστοποίησε η Energean στο πλαίσιο της Επενδυτικής και Επιχειρησιακής Ενημέρωσης (Trading Statement and Operational Performance) για το κλείσιμο του 2020 προς..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 


Petrochemical investments at Burghausen Refinery

 







OMV, the integrated, international oil, gas and petrochemicals company headquartered in Vienna, is expanding and modernizing its cracker units and petrochemical cold section at its Burghausen Refinery in Germany. The measures aim to increase the site’s ethylene and propylene production capacity. Following the planned turnaround of the refinery, the upgraded units are expected to go live in the third quarter of 2022, whereby the initial groundwork is already underway.

“By expanding the cracker, OMV is consistently delivering on its petrochemical..

Coral: Από την Κροατία φουλάρει… για νέα πρατήρια στα Δυτικά Βαλκάνια – Με όχημα το σήμα της Shell


 

Στο χτίσιμο… θέσεων στην αγορά των καυσίμων των Δυτικών Βαλκανίων προχωρά η Coral με όχημα το ισχυρό brand της Shell.

Σε χώρες όπου τα προβλήματα στην ποιότητα και τη διακίνηση της βενζίνης και του ντίζελ δεσπόζουν, η εταιρία εμπορίας πετρελαιοειδών του ομίλου της Motor Oil έχει αποφασίσει να εισέλθει με επενδυτικό πλάνο αλλά και με ισχυρό πλεονέκτημα την καθαρότητα των καυσίμων που πιστοποιείται..

ΕΛΠΕ: Δυναμική διείσδυση με εταιρεία ειδικού σκοπού στην ηλεκτροκίνηση

 




Δυναμική διείσδυση στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και ειδικότερα στο μεγάλο «κεφάλαιο» των σταθμών φόρτισης, αλλά και της παροχής υπηρεσιών διαχείρισης δικτύων φόρτισης, σχεδιάζουν τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ). Ειδικότερα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο όμιλος είναι έτοιμος για τη σύσταση μιας εταιρείας ειδικού σκοπού (Special Purpose Vehicle -SPV) προκειμένου να καλύψει όλο το φάσμα της ηλεκτροκίνησης, με όχημα..

Chevron και Delek μπαίνουν για τα καλά στην Ανατολική Μεσόγειο

 




Η Chevron Corp. και άλλες εταιρείες που εμπλέκονται στο ενεργειακό πρόγραμμα του Ισραήλ θα επενδύσουν περίπου 235 εκατομμύρια δολάρια σε αγωγούς για την εξαγωγή καυσίμων στην Αίγυπτο, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.

Οι εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα εξόρυξης ..