Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Τελευταίο Αντίο

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Προκαλεί πάντα µεγάλη θλίψη ο χαµός νέων ανθρώπων µε άδικο τρόπο πάνω στην ακµή της ζωής τους.
Για την οικογένεια όµως των εργαζοµένων στα ΕΛΠΕ ο ξαφνικός και άδικος χαµός της συναδέλφισσας Κλεοπάτρας Μπουζιώτη το πρωινό της 12ης  Απριλίου, αποτέλεσε..

Ο Όμιλος ΕΛΠΕ βραβεύει για 10η χρονιά τη Νέα Γενιά

Από το energypress.gr
Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ απέδειξε εμπράκτως και εφέτος τη στήριξή του στους νέους, επιβραβεύοντας με επαίνους που συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα περισσότερους από 240 Αριστούχους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Συνολικά, όπως αναφέρει ο Όμιλος ΕΛΠΕ, μέχρι σήμερα έχουν..

«Παρασκευή & 13» για τον ΔΕΣΦΑ και το τίμημα εξαγοράς του – Σήμερα, εκτός απροόπτου, ο νέος βασικός μέτοχος της εταιρίας

Από το worldenergynews.gr
Στη «σκιά» της αβεβαιότητας που προκαλεί ο επικείμενος καθορισμός του WACC (Μεσοσταθμικού Κόστους Κεφαλαίου) από τη ΡΑΕ για τον ΔΕΣΦΑ, αναμένεται να ανοίξει σήμερα (13/4) εκτός απροόπτου το ΤΑΙΠΕΔ τις βελτιωμένες οικονομικές προσφορές των δύο μνηστήρων για το 66% της εταιρείας. 

Έτσι, η δεύτερη απόπειρα ιδιωτικοποίησης του Διαχειριστή του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου θα μπει..

OPEC: Το μεγάλο εμπόδιο για το νέο προθεσμιακό συμβόλαιο πετρελαίου της Κίνας

Από το capital.gr
Ο OPEC ανέφερε την Πέμπτη ότι τα νέα, αποτιμημένα σε γουάν, προθεσμιακά συμβόλαια πετρελαίου είναι πολλά υποσχόμενα, αλλά παρολ'αυτά "έχουν μακρύ δρόμο να διανύσουν" προτού γίνουν αποδεκτά ως τοπικός δείκτης αναφοράς. Το μεγαλύτερο εμπόδιο μπορεί να είναι το Πεκίνο, δηλαδή οι φόβοι των επενδυτών για κυβερνητική παρέμβαση.

Το χρηματιστήριο Shanghai International Energy Exchange ξεκίνησε..