Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Exxon και ευρωπαϊκές πετρελαϊκές εταιρείες στην πρωτοβουλία για τον περιορισμό των εκπομπών

Από το worldenergynews.gr
Η Exxon Mobil ένωσε τις δυνάμεις της με τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές της, συμπεριλαμβανομένης της Royal Dutch Shell και της  Total, σε μια νέα πρωτοβουλία για τη μείωση των εκπομπών στις ταχέως αναπτυσσόμενες δραστηριότητές τους στον τομέα του φυσικού αερίου.

Η BP, η Eni της Ιταλίας, η Exxon, η Repsol της Ισπανίας, η Shell, η Statoil, η Total και η Wintershall της Νορβηγίας "δεσμεύονται να..

Στα 792 εκατ. ευρώ το εύλογο τίμημα για το 66% του ΔΕΣΦΑ, σύμφωνα με τους εργαζόμενους της εταιρίας

Από το worldenergynews.gr
Τουλάχιστον 792 εκατ. ευρώ πρέπει να πουληθεί το 66% του ΔΕΣΦΑ, σύμφωνα τουλάχιστον με την άποψη του προέδρου των εργαζομένων της επιχείρησης  Απόστολου Θάνου. 

Μιλώντας στο World Energy News, ο κ. Θάνος υποστηρίζει πως σε περίπτωση που το τίμημα διαμορφωθεί οριακά πάνω από τα 400 εκατ. ευρώ, ποσό που είχε προσφέρει η SOCAR στον πρώτο διαγωνισμό και ο οποίος ακυρώθηκε στη συνέχεια, τότε θα πρόκειται για

No comment...


"Πωλητήριο" σε ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ εντός του 2018

Από το capital.gr
Στις αρχές του μήνα προσελήφθησαν από το ΤΑΙΠΕΔ οι σύμβουλοι για την αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου στα Ελληνικά Πετρέλαια. Σύμφωνα με το έργο που έχουν αναλάβει η Εθνική Τράπεζα και η Goldman Sachs μόνο η πρώτη φάση, δηλαδή η εξέταση και υπόδειξη του καλύτερου τρόπου αξιοποίησης θα διαρκέσει έξι μήνες, δηλαδή μέχρι τον Απρίλιο του 2018.

Από εκεί και πέρα, προβλέπεται..