Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Βελτίωση της συμμόρφωσης με την OSH στον μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας

 


Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η υποστήριξη για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία (OSH) παραμένει σχετική και αποτελεσματική καθώς εξελίσσεται η δομή και η οργάνωση της εργασίας στους χώρους εργασίας της ΕΕ;  

Η νέα νέα μας κριτική διερευνά την εξωτερική θεσμική υποστήριξη για την προώθηση της συμμόρφωσης και της καλύτερης πρακτικής της OSH. Επικεντρώνεται σε βασικούς τομείς που επηρεάζονται από την αλλαγή, όπως κοινωνικοί κανόνες, επιχειρηματικά κίνητρα, σχέσεις..

Ρωσία: Πωλήθηκε το μεγαλύτερο ανεξάρτητο διυλιστήριο πετρελαίου ως μέρος της διαδικασίας πτώχευσης

 


Το μεγαλύτερο αυτόνομο εργοστάσιο επεξεργασίας πετρελαίου της Ρωσίας, το διυλιστήριο πετρελαίου Antipinsky, πωλήθηκε για περίπου 111 δισεκατομμύρια ρούβλια (1,50 δισεκατομμύρια δολάρια) ως μέρος της διαδικασίας πτώχευσης, σύμφωνα με μια διαδικτυακή πλατφόρμα πώλησης.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα έδειξε ότι μια εταιρεία που ονομάζεται Rusinvest ολοκλήρωσε την αγορά του εργοστασίου που βρίσκεται στη Δυτική Σιβηρία. Τα περισσότερα διυλιστήρια πετρελαίου της Ρωσίας ελέγχονται..

ΕΛΠΕ: Οι κυρίες Αν. Μακαριγάκη και Αν. Μαρτσέκη νέες εκπρόσωποι του Δημοσίου στο ΔΣ

 



Η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, ανακοινώνει ότι το Ελληνικό Δημόσιο με την από 17η Μαΐου 2021 επιστολή των Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, γνωστοποίησε, σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού της εταιρείας, τον διορισμό των ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΣΕΕΠ

 



Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΠΣΕΕΠ) και οι εργαζόμενοι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι αγωνίζονται καθημερινά και τιμούν τη δουλειά τους και την εταιρεία στην οποία δουλεύουν, μια εταιρεία από τις σημαντικότερες της χώρας, στρατηγικής σημασίας για την Εθνική Οικονομία, την ενεργειακή πολιτική και αυτάρκεια της χώρας, αλλά και την Εθνική Άμυνα.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως δικαιούνται και οφείλουν, έχουν επισημάνει, όποτε..

Έκκληση του ΙΕΑ στους ενεργειακούς ομίλους για stop στις νέες πετρελαϊκές επενδύσεις για τις μηδενικές εκπομπές CO2



 


H επίτευξη των καθαρών μηδενικών εκπομπών άνθρακα έως το 2050 προϋποθέτει οι ενεργειακοί όμιλοι να σταματήσουν όλα τα νέα έργα εξερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου από αυτό το έτος, σημειώνει ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας σε ένα σενάριο που περιγράφει σε έκθεσή του και αναμεταδίδουν οι Financial Times.

Εκτός από τη δραστική μείωση της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων, θα απαιτηθεί ..

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΠΕ



 Παρακάτω παρουσιάζονται οι θέσεις εργασίας που ανακοινώνονται από τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια. Για να μπορέσετε να υποβάλλετε αίτηση θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο σύστημα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: ΧΛΝ)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΠΕΚΟ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΕΠΥ & ΑΛΠΕ