Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
             Ολοκληρώθηκαν και νομικά οι διαδικασίες Ενοποίησης του ΠΣΕΕΠ με το Σωματείο ΕΝΩΣΗ,  διαδικασίες  που επιθυμούσαμε να είναι κοντά στην Τροποποίηση του Καταστατικού μας. Από τις 10/10/12 οι συνάδελφοι – μέλη του Σωματείου ΕΝΩΣΗ είναι και μέλη του ΠΣΕΕΠ.   Άλλωστε  αυτές  ήταν οι εντολές προς το Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ με ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 12/03/11 και η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13 & 14/02/12 με μυστική ψηφοφορία και εγκρίθηκε με 1136 ΝΑΙ και 112 ΟΧΙ στην Ενοποίηση.
           Οι 76 συνάδελφοι, πρώην μέλη της ΕΝΩΣΗΣ είναι πλέον μέλη του ΠΣΕΕΠ. Θα ήταν αντιδεοντολογικό και ανήθικο να μην μπορούν να συμμετέχουν σε κορυφαίες διαδικασίες όταν και αυτοί μέσα από τα όργανά τους, με ομόφωνες αποφάσεις συμφώνησαν στη διαδικασία Ενοποίησης.
          Έγινε λοιπόν σήμερα το πρωί μία τηλεφωνική επικοινωνία για ενημέρωση – επικύρωση των μελών του Δ.Σ. της κατάστασης μελών του ΠΣΕΕΠ που έχουν νόμιμο δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και ψήφιση του Καταστατικού, που ήταν υποχρέωση του Γεν. Γραμματέα για να αποφευχθούν αποκλεισμοί και προθέσεις σκοπιμότητας.
           Αν οι συνάδελφοι της ηγεσίας της ΠΑΣΚΕ θεωρούν πραξικόπημα και ανηθικότητα το να προσπαθούμε να συζητάμε,  να συνεργαζόμαστε και να δίνουμε τη δυνατότητα να εκφράσουν το νόμιμο και ηθικό δικαίωμά τους τα 76 μέλη της πρώην ΕΝΩΣΗΣ και νυν μέλη του ΠΣΕΕΠ, λυπούμαστε γι΄ αυτό. Δεν εξυπηρετούν κανέναν αντιπαραθέσεις σκοπιμότητας και εντυπωσιασμού που προσπαθούν να μας διχάσουν, όταν οι αποφάσεις και οι δράσεις του Σωματείου για την Ενοποίηση και την Τροποποίηση του Καταστατικού, έχουν σαν στόχο την  ενότητα,  τη  θωράκιση και το  δυναμισμό του Σωματείου με τη  συμμετοχή όλων μας  στη Γενική Συνέλευση.
Εμπιστευόμαστε όλους τους εργαζόμενους και δεχόμαστε την κρίση τους.
            Αύριο Σάββατο 13/10/12 και ώρα 10:00 το Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη για την επικύρωση της κατάστασης των μελών του ΠΣΕΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου