Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Οι ΗΠΑ Παίρνουν την Πρωτιά Από το Κατάρ στις Παγκόσμιες Εξαγωγές LNG

 



Οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν ο μεγαλύτερος εξαγωγέας υγροποιημένου φυσικού αερίου στον κόσμο τον Δεκέμβριο, καθώς αυξήθηκαν οι παραδόσεις υπερψυκτού καυσίμου στην Ευρώπη, όπου η ζήτηση σημειώνει εκρηκτική άνοδο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Bloomberg, οι ΗΠΑ εκθρόνισαν το Κατάρ ως τον κορυφαίο εξαγωγέα LNG στον κόσμο μετά...

ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΙΣ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

 











EIA: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ και αυξήθηκαν της βενζίνης

 


Τα αποθέματα αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά περισσότερα από 10 εκατομμύρια βαρέλια, τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία άνοδο από τον Απρίλιο του 2020, καθώς οι προμήθειες ενισχύθηκαν στα διυλιστήρια λόγω της μειωμένης ζήτησης καυσίμων στο τέλος του έτους.

Τα αποθέματα βενζίνης..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 


Η Johnson Matthey λανσάρει τη νέα τεχνολογία αειφόρου αεροπορικού καυσίμου HyCOgen

 


Η Johnson Matthey κυκλοφόρησε μια καινοτόμο τεχνολογία - HyCOgen - που έχει σχεδιαστεί για να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη μετατροπή του δεσμευμένου διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και του πράσινου υδρογόνου σε βιώσιμο καύσιμο αερομεταφορών (SAF). Συνδυάζοντας το HyCOgen με τη βραβευμένη..

"ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ..."

 




 Μανώλης Κελαϊδάκης, 

πρόεδρος του Σωματείου 

Εργαζομένων στην 

Kavala Oil «Το βαρέλι», 

μίλησε στον Μάνο Νικολάου 

για τον αγώνα που δίνουν.


Πώς ξεκίνησε η μάχη στα Πετρέλαια Καβάλας;

Όλα ξεκίνησαν από τον Μάρτη του ’21 με το που πήρε η εταιρία ENERGEAN την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δόθηκε η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου για 100 εκατομμύρια ευρώ δάνειο, σαν βοήθεια των μέτρων covid μετά από..