Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Η EIA προβλέπει ότι η χρήση διυλιστηρίων στις ΗΠΑ θα παραμείνει πάνω από το 90% έως το 2024




 Η Βραχυπρόθεσμη Ενεργειακή Προοπτική (STEO) της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών των ΗΠΑ (EIA) του Φεβρουαρίου προβλέπει ότι η χρήση των διυλιστηρίων των ΗΠΑ θα παραμείνει πάνω από το 90% τα επόμενα δύο χρόνια. Ο κλάδος επιστρέφει σε πιο τυπικούς ρυθμούς μετά τη..

Εργαζόμενοι ΔΕΠΑ: Απαράδεκτες και αντεργατικές οι θέσεις της Italgas




 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/2/2023 και ώρα 15:00 η συνάντηση των εκπροσώπων των πρωτοβάθμιων σωματείων της ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας και της ΓΣΕΕ με τη διορισμένη από την Italgas Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Barbara Morgante και τον εξουσιοδοτημένο..

Αυξάνεται η ζήτηση βενζίνης στις ΗΠΑ

 



Η ζήτηση βενζίνης στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 1,7% την περασμένη εβδομάδα και ήταν επίσης 3,7% υψηλότερη από τον κινητό μέσο όρο τεσσάρων εβδομάδων, ανέφερε η GasBuddy, σύμφωνα με..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ.

 

 

Πανευρωπαϊκή πρωτοπορία για την ΕΚΟ Κύπρου: Ενεργειακά αυτόνομη με σύστημα φωτοβολταϊκών και μπαταριών η νέα εγκατάσταση στο Βασιλικό

 




Η ΕΚΟ Κύπρου, μέλος της HELLENiQ ENERGY, ηγείται των εξελίξεων και τηρώντας την δέσμευσή της για μετεγκατάσταση από την Λάρνακα, δημιούργησε μέσα σε 18 μήνες, μια υψηλής τεχνολογίας εγκατάσταση στο Βασιλικο, τηρώντας τα αυστηρότερα και τα πιο σύγχρονα πρότυπα..

Energean: Σε διαβούλευση η ΜΚΠΕ της «Ήπειρος 1» - Σημαντική τόνωση της απασχόλησης στην περιοχή εκτιμά η εταιρεία

 




Περίπου 150 εργαζόμενοι αναμένεται να απασχοληθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και της εκτέλεσης της ερευνητικής γεώτρησης «Ήπειρος- 1» στη Ζίτσα του νομού Ιωαννίνων, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μελέτης Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων (ΜΠΚΕ) που βρίσκεται πλέον ..