Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Η παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ αναμένεται να φτάσει σε υψηλό ρεκόρ φέτος, αλλά υπάρχει αβεβαιότητα ως προς το εάν η τρέχουσα ανάπτυξη μπορεί να συνεχιστεί.

 




Νωρίτερα φέτος, η Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών δήλωσε ότι η παραγωγή πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες θα φτάσει σχεδόν το ρεκόρ των 12,8 εκατομμυρίων βαρελιών ημερησίως φέτος.

Μάλιστα, τα τελευταία πραγματικά στοιχεία, για τον Ιούνιο, έδειξαν ότι το επίπεδο αυτό έχει ήδη..

Η Σαουδική Αραβία επεκτείνει την εθελοντική μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά 1 εκατ. bpd για να λήξει το 2023





 Η Σαουδική Αραβία θα παρατείνει την εθελοντική της μείωση της παραγωγής πετρελαίου κατά 1 εκατομμύριο bpd για άλλους τρεις μήνες έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2023, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA την Τρίτη.

Οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν απότομα μετά την είδηση ​​της παράτασης των περικοπών στη..

Η Ρωσία επεκτείνει τις περικοπές των εξαγωγών πετρελαίου κατά 300.000 bpd μέχρι το τέλος του έτους

 





Η Ρωσία θα παρατείνει την εθελοντική της μείωση στις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια την ημέρα (bpd) μέχρι το τέλος του έτους «για να διατηρήσει τη σταθερότητα και την ισορροπία» στις αγορές πετρελαίου, δήλωσε..

Chevron: Απεργία δύο εβδομάδων από 14/9 στην Αυστραλία - Η «αντίδραση» των τιμών

 




Οι εργαζόμενοι στα έργα υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) της Chevron Gorgon και Wheatstone στην Αυστραλία σχεδιάζουν μια συνολική απεργία για δύο εβδομάδες από τις 14 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες που αναμεταδίδει το Reuters.

«Η Offshore Alliance κλιμακώνει την..

Στην Κύπρο η επόμενη πράσινη κίνηση της HELLENiQ




Η εξαγορά των φωτοβολταϊκών της Lightsource από την HELLENiQ ENERGY δεν αιφνιδίασε, είχε προεξοφληθεί από την αγορά και εντάσσεται όπως καταλαβαίνετε στο..

“Πράσινο ξέπλυμα”: Οι εταιρείες ορυκτών καυσίμων της Ευρώπης παράγουν μόνο 0,3% ανανεώσιμη ενέργεια, παρά τις παραπλανητικές δεσμεύσεις για μηδενικές εκπομπές

 






Δώδεκα από τις κορυφαίες εταιρείες ορυκτών καυσίμων της Ευρώπης εξαπατούν το κοινό σχετικά με την προθυμία τους να περιορίσουν τις κλιματικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων τους μέσω της μετάβασης σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ανέδειξε ..