Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Δελτίο Τύπου του ΟΗΕ- Δεξαμενόπλοιο ξεκινά την αποστολή των Ηνωμένων Εθνών για την πρόληψη της καταστροφικής πετρελαιοκηλίδας στην Ερυθρά Θάλασσα




Ένα πολύ μεγάλο πλοίο μεταφοράς αργού ή VLCC απέπλευσε από το Zhoushan της Κίνας σήμερα ως μέρος μιας συντονισμένης επιχείρησης των Ηνωμένων Εθνών για την απομάκρυνση περισσότερων από ένα εκατομμύριο βαρέλια πετρελαίου από το υπό αποσύνθεση υπερδεξαμενόπλοιο FSO Safer στα ανοικτά των..

Οι παγκόσμιες τιμές του ντίζελ μειώνονται καθώς η οικονομική επιβράδυνση εντείνεται

 



Οι παγκόσμιες τιμές για τα μεσαία αποστάγματα όπως το πετρέλαιο εσωτερικής καύσης και το ντίζελ μειώνονται καθώς η οικονομία επιβραδύνεται, περισσότερα διυλιστήρια έρχονται στο ρεύμα και οι εξαγωγές από τη Ρωσία επαναδρομολογούνται και αντικαθίστανται από καύσιμα από τη Μέση Ανατολή.

Οι τιμές των ευρωπαϊκών συμβολαίων μελλοντικής..

Unite: Η απεργία των εργαζόμενων στις υπεράκτιες θα είναι η μεγαλύτερη σε μια γενιά




 Περισσότεροι από 1.300 εργαζόμενοι στην offshore πρόκειται να πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία σε μια διαμάχη για τους μισθούς.

Η Unite προειδοποίησε ότι δεκάδες πλατφόρμες πετρελαίου και φυσικού αερίου θα..

ΦΥΛΟ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 







Η μελέτη που παρουσιάζεται στο παρόν τεύχος της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, επιχειρεί να διευρύνει την οπτική των συνδικάτων στον τρόπο που προσεγγίζονται τα μέτρα πολιτικής για την άρση της ανισότητας μεταξύ ανδρών – γυναικών στην αγορά εργασίας, μέσα από την οπτική του φύλου και τη σχέση της με τη φροντίδα. Αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή συγκυρία, όπου η πανδημία covid-19 ανέδειξε την..

ΠΡΑΚΤΙΚΟ-ΚΕΦΕΠ-ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ-ΓΙΑ-ΕΣΣΕ-ΕΚΕ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ