Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Άλλα 10.000 ψέματα της κλιματικής απάτης καταρρέουν με πάταγο!


Από το greeklignite.blogspot.com
Οι αρκούδες θεωρούνται συμπαθητικά θηλαστικά κι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουμε κρατήσει στα χέρια κάποια στιγμή ένα λούτρινο αρκουδάκι, κάποια παιδιά ίσως κοιμούνται κιόλας αγκαλιά μ' αυτά. Οι πολικές αρκούδες είναι ο μεγαλύτερος θηρευτής στην ξηρά κι όσο συμπαθητικά κι αν είναι τα αρκουδάκια, η συνάντηση με πολική αρκούδα μόνο σε καλό δεν θα μας βγει. Παρ' όλα αυτά, οι πολικές αρκούδες έχουν..

Baker Hughes: Μειώθηκαν για 5η συνεχή εβδομάδα οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελάιου

Από το worldenergynews.gr
Οι αμερικανικές ενεργειακές εταιρείες μείωσαν, για Πέμπτη συνεχή εβδομάδα, τον αριθμό των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων που λειτουργούν   σε χαμηλό έτους, καθώς οι ανεξάρτητοι παραγωγοί σχεδιάζουν μείωση των δαπανών για νέες γεώτρηση με την κυβέρνηση να μειώνει τις προβλέψεις ανάπτυξης για την παραγωγή σχιστολιθικού.

Συγκεκριμένα μειώθηκαν..

Το διϋλιστήριο STAR θα μειώσει σημαντικά τις ανάγκες εισαγωγής ντίζελ στην Τουρκία

Από το energypress.gr
Το νέο διϋλιστήριο STAR στη Σμύρνη της Τουρκίας θα επιτρέψει στη χώρα να μειώσει τις εισαγωγές ντίζελ στο 40%, όπως δήλωσε ο διευθυντής, Μεσούτ Ιλτέρ.

Ο ίδιος τόνισε πως "η αγορά ντίζελ αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία δέκα χρόνια. Σήμερα η Τουρκία καλύπτει το 60% των αναγκών της μέσω..

ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Από το gsee.gr
Νέα επείγουσα επιστολή στην Υπουργό και στην Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας απέστειλε πριν από λίγο η ΓΣΕΕ.

Η Συνομοσπονδία με την επιστολή της ζητά να υπάρξει η δέουσα μέριμνα, δεδομένου ότι οι καταστατικές διαδικασίες στη ΓΣΕΕ δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη νομιμότητα στα ζητήματα προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας σε ευρείας κλίμακας απειλές βιαιοπραγιών, οι οποίες εξακολουθούν να διατυπώνονται εκ νέου και για το Συνέδριο της 4ης Απριλίου.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή..

ΕΛΠΕ και Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής υπέγραψαν τριετή στρατηγική συνεργασία

Από το capital.gr
Τη γενικότερη υποστήριξη του αγγλόφωνου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "MSc in Oil and Gas Process Systems Engineering" (Βιομηχανικά συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου) του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αναλαμβάνει ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "360ο Ενέργειες" που υλοποιεί για τη Νέα Γενιά και την ποιοτική εκπαίδευση.

Σε ειδική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία..

Πως τα κινητά τηλέφωνα των εργαζόμενων στα διυλιστήρια επιτρέπουν στους εμπόρους πετρελαίου να αυξάνουν τα κέρδη τους

Από το energypress.gr 
Οι οίκοι εμπορευμάτων και οι απανταχού έμποροι ενεργειακών προϊόντων αναγκάζονται συχνά να στραφούν σε μη συμβατικές μεθόδους προκειμένου να ανακαλύψουν στοιχεία για την αγορά πετρελαίου που θα τους αποφέρουν κέρδη.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, μια μέθοδος που έχει κερδίσει έδαφος είναι η παρακολούθηση του αριθμού των ατόμων που εργάζονται μέσα..

Ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων από τα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο

Από το ert.gr
Πρότυπο έργο εφαρμογής ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, θέτει σε εφαρμογή ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ανταποκρινόμενος και στους Εθνικούς Στόχους Ανακύκλωσης και Κυκλικής Οικονομίας για το 2020.

Τα ελληνικά πετρέλαια πρωτοπορούν και στον τομέα..