Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Why LNG Won’t Fully Replace Russian Gas In Europe

 



Europe became the largest customer of U.S. producers of liquefied natural gas recently, taking in more than 50 percent of total U.S. shipments over the last three months. But U.S. LNG, as well as LNG from other sources, would only provide short-term relief.

For starters, there are the long-term contracts..

Αποτελέσματα εκλογών του Ε.Κ.Θ.



 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, μετά την εκλογή των Οργάνων Διοίκησης του ΕΚΘ και των αντιπροσώπων για τη ΓΣΕΕ, οι εργασίες του 34ου τακτικού Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Grand Hotel», αλλά και ηλεκτρονικά,  οι αντιπρόσωποι για το ΔΣ ήταν 390, από..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ

 

 

Μελετήθηκαν για πρώτη φορά τα «μπάζα» του εσωτερικού της Γης

 





Έχει διαπιστωθεί ότι στον μανδύα της Γης υπάρχουν δύο τεράστιοι άμορφοι όγκοι υλικών. Ο ένας βρίσκεται κάτω από την αφρικανική ήπειρο και ο άλλος κάτω από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι επιστήμονες τους έχουν ονομάσει  LLSVP (large low-shear-wave-velocity provinces) και έχουν διατυπωθεί διάφορες θεωρίες για την..

Γιατί είναι ψύχραιμοι στα ΕΛΠΕ

 



Με ιδιαίτερη ψυχραιμία είναι… οπλισμένη η διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων, έναντι των εξελίξεων στην πολεμική σύρραξη Ρωσίας-Ουκρανίας, λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της χώρας μας για την προμήθεια πετρελαίου. Το ρωσικό πετρέλαιο δεν αποτελεί παραπάνω από το 15% των ετήσιων ποσοτήτων που..

Μύθοι και πραγματικότητα για τα κοιτάσματα της ΝΑ Μεσογείου

 




«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να επιδοτήσει το κοίτασμα “Αφροδίτη” της Κύπρου» έγραφε προ ημερών στο Twitter ο κ. Νίκος Τσάφος κάτοχος της έδρας James R. Schlesinger για την Ενέργεια και τη Γεωπολιτική στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών CSIS στην'''