Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΕΔΑ

 


Ρεκόρ Κερδοφορίας για τη HELLENiQ ENERGY: - Στα €261 Εκατ. τα Συγκρίσιμα Καθαρά Κέρδη Δ’ Τριμήνου, σε €1.006 Εκατ. στο Σύνολο του 2022




 Ιστορικά υψηλή κερδοφορία λόγω του διεθνούς περιβάλλοντος διύλισης, εξαγωγών και αλλά και των νέων επενδύσεων σε ΑΠΕ  σημείωσε η HELLENiQ ENERGY. Ο Όμιλος μπαίνει σε νέα εποχή μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης φάσης μετασχηματισμού “Vision 2025”, ενώ η υλοποίηση της στρατηγικής επιταχύνεται σε όλα τα μέτωπα. Διαχειρίστηκε με επιτυχία την..

Τρεις πυρκαγιές στις εγκαταστάσεις της Pemex σε μια μέρα

 



Η κρατική εταιρεία πετρελαίου του Μεξικού Pemex είδε τρεις πυρκαγιές σε μια μέρα σε τρεις ξεχωριστές εγκαταστάσεις που λειτουργεί στο Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Pemex ανέφερε την Πέμπτη μια πυρκαγιά στην..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ

 


Η ExxonMobil σχεδιάζει να ξεκινήσει νέα CDU στο διυλιστήριο Beaumont





 Η Exxon Mobil Corp επιχειρεί να ξεκινήσει τη νέα μονάδα απόσταξης αργού (CDU) στο διυλιστήριό της στο Beaumont του Τέξας, 369.024 bpd, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τις εργασίες του εργοστασίου την Πέμπτη.

Η Exxon ελπίζει να βάλει το..

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pioneer βλέπει πετρέλαιο 100 $ μέχρι το τέλος του έτους

 



Το αργό πετρέλαιο Brent θα είναι περίπου 100 δολάρια το βαρέλι μέχρι το τέλος του έτους, προέβλεψε ο διευθύνων σύμβουλος της Pioneer, Σκοτ ​​Σέφιλντ.

Το πετρέλαιο έχει περιοριστεί σε εύρος τιμών τους ..

Το Κουβέιτ θα αυξήσει τις εξαγωγές διυλισμένων προϊόντων από το διυλιστήριο Al Zour 615.000 bpd

 





Το Κουβέιτ πρόκειται να αυξήσει τις εξαγωγές προϊόντων διύλισης πετρελαίου από το νέο του  διυλιστήριο  Al Zour το δεύτερο εξάμηνο του 2023 για να καλύψει τις ρωσικές ελλείψεις στην Ευρώπη και να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση στην Ασία και την Αφρική, δήλωσαν..

ΗΠΑ: Η Εξαγωγέας LNG, Cheniere Προβλέπει Διαρκή Ζήτηση και Προχωρά σε Επεκτάσεις

 



Η Cheniere Energy, ο μεγαλύτερος εξαγωγέας φυσικού αερίου των ΗΠΑ, σχεδιάζει μια σημαντική επέκταση στις βασικές εγκατάστασεις της στην ακτή της Λουιζιάνα, με στόχο την αξιοποίηση της αύξησης της ζήτησης ενέργειας στο εξωτερικό μετά την πλήρη εισβολή και του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, εδώ και ένα χρόνο. Η εταιρεία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα..