Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί περίπου 800.000 θανάτους τον χρόνο στην Ευρώπη και 8,8 εκατ. παγκοσμίως

Από το worldenergynews.gr
Ακόμη και διπλάσιο αριθμό θανάτων κάθε χρόνο σε σχέση με ό,τι είχε εκτιμηθεί έως τώρα, μπορεί να προκαλεί η ρύπανση του αέρα, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική μελέτη. 

Με βάση τη νέα εκτίμηση, η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει διεθνώς περίπου 8,8 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως, έναντι 4,5 εκατομμυρίων που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση, δηλαδή, περισσότερους και από όσους..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕ.ΣΥ. Β.Ε.Θ.

            

ΕΛΠΕ: Stop σε χορηγίες τουλάχιστον 250.000 ευρώ στο δήμο Κορδελιού -Ευόσμου

Από το aftodioikisi.gr
Στοπ στις χορηγίες προς τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου μετά τη σχετική ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, βάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ΕΛΠΕ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε επιστολή που έστειλε η Διοίκηση της επιχείρησης προς τον δήμαρχο Πέτρο Σιούλα, τονίζεται ότι μετά τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορεί, εφόσον στην ουσία της απαγορεύεται, να συνεχίσει να παρέχει..

ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η Εθελοντική Αιµοδοσία είναι µια ύψιστη πράξη αγάπης, προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι εθελοντές Αιµοδότες µε τη συστηµατική προσφορά τους αποδεικνύουν την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους, προσφέροντας δώρο ζωής σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη. Οι νέες ηµεροµηνίες Αιµοδοσιών του ΠΣΕΕΠ είναι οι εξής :

Πολύφερνη νύφη η ΔΕΠΑ Εμπορίας: ΕΛΠΕ και ΔΕΗ στο χορό των μνηστήρων

Από το energypress.gr
Με τον ψηφισμένο πλέον νόμο για το διαχωρισμό της ΔΕΠΑ, το ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα για τις επόμενες κινήσεις που αφορούν στο διαγωνισμό για την πώληση του 50% συν μία μετοχή της νέας εταιρείας εμπορίας που θα προκύψει από το διαχωρισμό. Με βάση την εικόνα που εκπέμπεται από το ΤΑΙΠΕΔ η προκήρυξη του διαγωνισμού θα έρθει σε διάστημα περίπου ενός μήνα από την ψήφιση του νόμου, δηλαδή στις αρχές Απριλίου και το Ταμείο δε θα περιμένει την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαχωρισμού, η οποία αναμένεται..