Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Εθνικιστής και Φασίστας κι αυτός!!!


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ !


ΙΕΑ:"Βλέπει" άνοδο ρεκόρ στην παγκόσμια ικανότητα διύλισης πετρελαίου το 2019

Από το worldenergynews.gr
Η παγκόσμια ικανότητα διύλισης πετρελαίου πρόκειται να αυξηθεί με ρυθμό ρεκόρ φέτος, ενδεχομένως αυξάνοντας τα αποθέματα προϊόντων όπως ντίζελ, βενζίνη και καύσιμα πλοίων, σύμφωνα με την Διεθνή Υπηρεσία Ενέργειας ΕΙΑ.

Η δυναμικότητα διύλισης πετρελαίου θα αυξηθεί κατά 2,6 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd) και η ζήτηση για διυλισμένα προϊόντα κατά περίπου 1,1 εκατομμύρια μονάδες βάσης, ανέφερε η IEA σε μηνιαία έκθεση την Παρασκευή 18/1/2019.

Δεν είναι όμως σαφές τι σήμαινε για τα περιθώρια ..

Η Σαουδική Αραβία θα κατασκευάσει διυλιστήριο και μονάδα πετροχημικών στη Ν. Αφρική

Από το worldenergynews.gr
Η Σαουδική Αραβία σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα διυλιστήριο πετρελαίου και ένα εργοστάσιο πετροχημικών στη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο επενδύσεων ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας Khalid Al-Falih.

Σε δηλώσεις του μετά από..

Reuters: Τουλάχιστον 20 νεκροί και 71 τραυματίες από έκρηξη σε αγωγό καυσίμων στο Μεξικό

Από το bankingnews.gr
Τουλάχιστον 20 νεκροί και 71 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός στο Μεξικό από έκρηξη που σημειώθηκε σε αγωγό καυσίμων, από τον οποίο επιχείρησαν να κλέψουν καύσιμα κάποια άτομα, ενώ στη συνέχεια συγκεντρώθηκε κι άλλος κόσμος για να γεμίσει μπιτόνια, όπως μεταδίδει το Reuters.

H μεξικάνικη τηλεόραση έδειξε φλόγες να ανεβαίνουν ως τον ουρανό στην πολιτεία Hidalgo, βόρεια της πόλης του Μεξικού, κι ενώ κόσμος φώναζε "βοήθεια".

Ο κυβερνήτης της Hidalgo Omar Fayad επιβεβαίωσε ..