Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Νέα νομοθετική πρόταση για την προστασία των ευρωπαίων εργαζομένων από τον αμίαντο




Στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκδίδει ανακοίνωση και υποβάλλει νομοθετική πρόταση για την προστασία των εργαζομένων από τους κινδύνους που σχετίζονται με την έκθεση στον αμίαντο κατά την εργασία , τροποποιώντας την Οδηγία 2009/148/ΕΚ για τον αμίαντο στην εργασία . Στοχεύει στην ενημέρωση της υπάρχουσας δεσμευτικής οριακής τιμής επαγγελματικής έκθεσης για τον αμίαντο, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και την ..

Οι απολύσεις της bp στο διυλιστήριο του Οχάιο μετά από πυρκαγιά υποδηλώνουν παρατεταμένο κλείσιμο



Η bp απέλυσε τους περισσότερους εργολάβους στο διυλιστήριο  περίπου 160.000 βαρελιών ημερησίως στο Τολέδο του Οχάιο που κατέχει με την Cenovus Energy Inc, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα, υποδεικνύοντας ότι το εργοστάσιο θα αντιμετωπίσει παρατεταμένη διακοπή λειτουργίας μετά..

EIA: Η ζήτηση αργού και πετρελαϊκών προϊόντων μειώθηκε τον Ιούλιο στις ΗΠΑ

 



Η ζήτηση για αργό και πετρελαϊκά προϊόντα των ΗΠΑ μειώθηκε κατά 428.000 βαρέλια την ημέρα (bpd) τον Ιούλιο σε 20,3 εκατομμύρια bpd από υψηλό 34 μηνών τον Ιούνιο, σύμφωνα με την μηνιαία έκθεση της U.S. Energy Information Administration Petroleum Supply την Παρασκευή.

Η ζήτηση για βενζίνη..

Άλλη μια απογοητευτική εβδομάδα για τις εξέδρες πετρελαίου των ΗΠΑ

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 1 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων ανέβηκε..